reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Niestety ja już chce ten egzamin nie wyobrażałam sobie siebie bez prawka ja go muszę nic bo zabije się chyba [emoji24][emoji24]
Az tak emocjonalnie do tego nie podchodz bo zobaczysz ze tak sie zestresujesz ze nie zdasz. Lepiej podejść do tego w miare spokojnie. Co ma byc to bedzie. Jesli sie uda to super, jesli nie to podejdziesz kolejny raz[emoji5]
Ale trzymam kciuki aby sie udalo[emoji8]

Az tak emocjonalnie do tego nie podchodz bo zobaczysz ze tak sie zestresujesz ze nie zdasz. Lepiej podejść do tego w miare spokojnie. Co ma byc to bedzie. Jesli sie uda to super, jesli nie to podejdziesz kolejny raz[emoji5]
Ale trzymam kciuki aby sie udalo[emoji8]

Dziękuje. Mam nadzieje ze będę miała tego samego typka bo był miły a widziałam tam jednego takiego nie przyjemnego. Heh

Dziękuje. Mam nadzieje ze będę miała tego samego typka bo był miły a widziałam tam jednego takiego nie przyjemnego. Heh
Ja za kazdym razem miałam z innym ale zawsze ten sam nr samochodu 7[emoji23]
Za 3 razem czekam juz sobie na egzamin przychodzi egzaminator, czyta moj numer i mowi "zapraszam do pojazdu nr 7" a ja w myslach juz mowie ku*wa mac!! No znowu nie zdam[emoji23][emoji23][emoji23]
Ale zdalam![emoji16]

Za 3 razem czekam juz sobie na egzamin przychodzi egzaminator, czyta moj numer i mowi "zapraszam do pojazdu nr 7" a ja w myslach juz mowie ku*wa mac!! No znowu nie zdam[emoji23][emoji23][emoji23]
Ale zdalam![emoji16]
Hehe ja nie pamietalam numerka xD
Ale mam juz 8 latek prawko [emoji4]

Ale zdalam![emoji16]

Brawo brawo

reklama
Do góry