reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Niestety ja już chce ten egzamin nie wyobrażałam sobie siebie bez prawka ja go muszę nic bo zabije się chyba [emoji24][emoji24]
Az tak emocjonalnie do tego nie podchodz bo zobaczysz ze tak sie zestresujesz ze nie zdasz. Lepiej podejść do tego w miare spokojnie. Co ma byc to bedzie. Jesli sie uda to super, jesli nie to podejdziesz kolejny raz[emoji5]
Ale trzymam kciuki aby sie udalo[emoji8]

Az tak emocjonalnie do tego nie podchodz bo zobaczysz ze tak sie zestresujesz ze nie zdasz. Lepiej podejść do tego w miare spokojnie. Co ma byc to bedzie. Jesli sie uda to super, jesli nie to podejdziesz kolejny raz[emoji5]
Ale trzymam kciuki aby sie udalo[emoji8]

Dziękuje. Mam nadzieje ze będę miała tego samego typka bo był miły a widziałam tam jednego takiego nie przyjemnego. Heh

Dziękuje. Mam nadzieje ze będę miała tego samego typka bo był miły a widziałam tam jednego takiego nie przyjemnego. Heh
Ja za kazdym razem miałam z innym ale zawsze ten sam nr samochodu 7[emoji23]
Za 3 razem czekam juz sobie na egzamin przychodzi egzaminator, czyta moj numer i mowi "zapraszam do pojazdu nr 7" a ja w myslach juz mowie ku*wa mac!! No znowu nie zdam[emoji23][emoji23][emoji23]
Ale zdalam![emoji16]

Za 3 razem czekam juz sobie na egzamin przychodzi egzaminator, czyta moj numer i mowi "zapraszam do pojazdu nr 7" a ja w myslach juz mowie ku*wa mac!! No znowu nie zdam[emoji23][emoji23][emoji23]
Ale zdalam![emoji16]
Hehe ja nie pamietalam numerka xD
Ale mam juz 8 latek prawko [emoji4]

Ale zdalam![emoji16]

Brawo brawo

reklama
Do góry