reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Powoem szczerze ze mnie to przerazilo... Maja szczescie ze wozka za 3-4 tys. Noe wymyslili bo bym nawet im nie kupila... Ale za dobrze maja i dlatego tak teraz jest
Ja mialam wozek uzywany przez 3dzieci kolezanki, bardzo zadbany i sie cieszyłam [emoji57] no ale jak ktos jest przyzwyczajony ze ma wszystko lepsze i drozsze no to cóż ciezko cos na to poradzić [emoji57]

reklama
Tylko co z tego ze mam juz dziecko ? To zadna gwarancja ze uda sie miec kolejne [emoji57] fakt ze o pierwsze sie nie musialam starac bo to byla klasyczna wpadka no ale teraz prawie rok i nic [emoji57]
Jest tez kwestia tego ze nie wiemy jak to u tz wszystko wyglada bo synka mam z poprzedniego zwiazku [emoji6]
Aaaha to zmienia postac rzeczy. Niby lekarze mowia ze u zdrowej pary do roku czasu powinna być ciaza. Jeśli nie ma to warto przebadac siebie i partnera[emoji8]

Przyzwyczajenie nie...
Raczej pokazowka przed koleżankami hehe
Yyyy... no tego to juz calkiem nie rozumiem [emoji41][emoji848]
Ile lat maja ?
Aaaha to zmienia postac rzeczy. Niby lekarze mowia ze u zdrowej pary do roku czasu powinna być ciaza. Jeśli nie ma to warto przebadac siebie i partnera[emoji8]
Noo szykujemy sie do tego powoli [emoji6]
Tak czy siak za 4dni zaczniemy 13cs

13 uuu to moze byc szczesliwa [emoji7][/QUOTE]Wierzylam juz ze 7bedzie szczesliwa ale nie to i 13 tez za pewne nie bedzie [emoji6]

reklama
Do góry