reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Powoem szczerze ze mnie to przerazilo... Maja szczescie ze wozka za 3-4 tys. Noe wymyslili bo bym nawet im nie kupila... Ale za dobrze maja i dlatego tak teraz jest
Ja mialam wozek uzywany przez 3dzieci kolezanki, bardzo zadbany i sie cieszyłam [emoji57] no ale jak ktos jest przyzwyczajony ze ma wszystko lepsze i drozsze no to cóż ciezko cos na to poradzić [emoji57]

reklama
Tylko co z tego ze mam juz dziecko ? To zadna gwarancja ze uda sie miec kolejne [emoji57] fakt ze o pierwsze sie nie musialam starac bo to byla klasyczna wpadka no ale teraz prawie rok i nic [emoji57]
Jest tez kwestia tego ze nie wiemy jak to u tz wszystko wyglada bo synka mam z poprzedniego zwiazku [emoji6]
Aaaha to zmienia postac rzeczy. Niby lekarze mowia ze u zdrowej pary do roku czasu powinna być ciaza. Jeśli nie ma to warto przebadac siebie i partnera[emoji8]

Przyzwyczajenie nie...
Raczej pokazowka przed koleżankami hehe
Yyyy... no tego to juz calkiem nie rozumiem [emoji41][emoji848]
Ile lat maja ?
Aaaha to zmienia postac rzeczy. Niby lekarze mowia ze u zdrowej pary do roku czasu powinna być ciaza. Jeśli nie ma to warto przebadac siebie i partnera[emoji8]
Noo szykujemy sie do tego powoli [emoji6]
Tak czy siak za 4dni zaczniemy 13cs

13 uuu to moze byc szczesliwa [emoji7][/QUOTE]Wierzylam juz ze 7bedzie szczesliwa ale nie to i 13 tez za pewne nie bedzie [emoji6]

reklama
Do góry