1
185097
Gość
Nic noe boj[emoji8] u Was bedzie dobrze[emoji8]Przerażacie mnie dziewczyny [emoji33] ja sobie też muszę powtórzyć badanie prolaktyny i ta nieszczęsna homocysteine czy w końcu się unormowała
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nic noe boj[emoji8] u Was bedzie dobrze[emoji8]Przerażacie mnie dziewczyny [emoji33] ja sobie też muszę powtórzyć badanie prolaktyny i ta nieszczęsna homocysteine czy w końcu się unormowała
Bozee, nie ogarniam takich ludzi. Serio. Ktos reke wyciaga z pomoca a ta jeszcze narzekaZaliczyli wpadke z chlopakiem... A wiadomo ze ciezko im bd to kazdy sie zaoferowal ze cos kupi...
Praktycznie wszystko dostala na tacy... Nowy wozek, lozeczko, przewijak, ciuszki od rodziny itp... To jeszcze narzeka... Ze ciuszki nie takie bo nie nowe ze sklepu... To nie takie... Jeju az mnie to zdraznilo dzis
No i tego nigdy nie zrozumiem [emoji35] wszystko gotowe dostac i jeszcze marudzic [emoji35] takim to zawsze bedzie malo i nie tak wszystko [emoji35]Zaliczyli wpadke z chlopakiem... A wiadomo ze ciezko im bd to kazdy sie zaoferowal ze cos kupi...
Praktycznie wszystko dostala na tacy... Nowy wozek, lozeczko, przewijak, ciuszki od rodziny itp... To jeszcze narzeka... Ze ciuszki nie takie bo nie nowe ze sklepu... To nie takie... Jeju az mnie to zdraznilo dzis
Ja tez sie boje [emoji849] jeszcze nie robilam ale nooo.. to juz praktycznie rok bedzie wiec wypadalo by [emoji849]Przerażacie mnie dziewczyny [emoji33] ja sobie też muszę powtórzyć badanie prolaktyny i ta nieszczęsna homocysteine czy w końcu się unormowała
To niech sobie kupi [emoji16]Zaliczyli wpadke z chlopakiem... A wiadomo ze ciezko im bd to kazdy sie zaoferowal ze cos kupi...
To samo jej powiedzialam na to hehe [emoji1]To niech sobie kupi [emoji16]
Tylko co z tego ze mam juz dziecko ? To zadna gwarancja ze uda sie miec kolejne [emoji57] fakt ze o pierwsze sie nie musialam starac bo to byla klasyczna wpadka no ale teraz prawie rok i nic [emoji57]Kaamilkaaa ale Ty masz juz synka[emoji8] wiec u Was to pewnie kwestia czasu i będzie kolejny bobas[emoji8]
Gorzej z dziewczynami ktore staraja sie o pierwsze dziecko bo co rusz cos nowego wychodzi
Ale najpierw trzeba miec gotowke zeby sie lansowac...Teraz ludzie ogolnie poszaleli ze wszysykim .... obserwujac instagrama. Bo tam jest wszystko piekne, modne i kazdy musi to miec.
Ubranka, kocyki, zabawki po 200-300 zl. No swiat oszalał! Po co malutkiemu dziecku zabawka za stowe? Rozumiem kupic cos lepszego gdy maluszek juz zaczyna sie interesowsc swiatem, czy chodzić, ale do wozka takie drogie zabawki? Albo ubranka? Toz to maluch zaraz z tego wyrosnie...mi naprawde bylo by szkoda dac nawet 50zl za głupie body...bo w sieciowkach kupie za taka kwote kilka par i tez bedzie ok.
No ale niektorzy musza sie przeciez wylansowac[emoji15]