reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Chyba bym az tyle nie wytrzymala [emoji52] ja jestem niecierpliwa strasznie i dla mnie ten rok to juz jest za dużo [emoji52]

Oby i wam sie wkoncu udało [emoji4]
Jak mnie 1 lekarz olal to sie wkurzylam i odpuscilam... Zreszta nie tylko gin tak zrobil wiec to bylo przegiecie w tamtym czasie...
Teraz mam fajna babke i mysle ze w nastepnym roku bd brzuchol [emoji7] [emoji7]

Nie [emoji57] musi to byc termometr owulacyjny z dwoma miejsr po przecinku i mierzy sie w ustach w pochwie lub odbycie, pacha i czolo odpada[emoji6]Niby powinny byc ale w wiekszosci raczej nie ma [emoji57] ja jak pytalam w aptece o termometr owulacyjny to pani na mnie popatrzyla jak na kosmite [emoji23]
Slyszalam ze w Rossmann tez mozna dostac [emoji4]Raczej nie [emoji57]
Mojego chyba nie ma po co [emoji13] w nicku jest [emoji6]Ja mam ovuview, flo i moj kalendarzyk [emoji6]
Dobry jest ovufriend ale tam to tylko miesiac darmo a potem 30zl a ze ja cebula jestem to nie wykupuje abonamentu.[emoji13]

Dziś kupiłam termometr i zaczynam sprawdzać temperaturę [emoji23][emoji178][emoji1320]

reklama
Tylko pamietaj żeby robic to codziennie o tej samej porze przed wstaniem z łóżka [emoji6]
Ktory masz dc ?

IMG_2911.JPG

Załączniki

• IMG_2911.JPG
    IMG_2911.JPG
    90,7 KB · Wyświetleń: 146
Do góry