reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Chyba bym az tyle nie wytrzymala [emoji52] ja jestem niecierpliwa strasznie i dla mnie ten rok to juz jest za dużo [emoji52]

Oby i wam sie wkoncu udało [emoji4]
Jak mnie 1 lekarz olal to sie wkurzylam i odpuscilam... Zreszta nie tylko gin tak zrobil wiec to bylo przegiecie w tamtym czasie...
Teraz mam fajna babke i mysle ze w nastepnym roku bd brzuchol [emoji7] [emoji7]

Nie [emoji57] musi to byc termometr owulacyjny z dwoma miejsr po przecinku i mierzy sie w ustach w pochwie lub odbycie, pacha i czolo odpada[emoji6]Niby powinny byc ale w wiekszosci raczej nie ma [emoji57] ja jak pytalam w aptece o termometr owulacyjny to pani na mnie popatrzyla jak na kosmite [emoji23]
Slyszalam ze w Rossmann tez mozna dostac [emoji4]Raczej nie [emoji57]
Mojego chyba nie ma po co [emoji13] w nicku jest [emoji6]Ja mam ovuview, flo i moj kalendarzyk [emoji6]
Dobry jest ovufriend ale tam to tylko miesiac darmo a potem 30zl a ze ja cebula jestem to nie wykupuje abonamentu.[emoji13]

Dziś kupiłam termometr i zaczynam sprawdzać temperaturę [emoji23][emoji178][emoji1320]

reklama
Tylko pamietaj żeby robic to codziennie o tej samej porze przed wstaniem z łóżka [emoji6]
Ktory masz dc ?

IMG_2911.JPG

Załączniki

• IMG_2911.JPG
    IMG_2911.JPG
    90,7 KB · Wyświetleń: 152
Do góry