reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
My robimy badanie w poniedziałek, mam nadzieję że jest wszystko ok. Tydzień musimy czekać na wyniki. Dobrze że u faceta można to skorygować
Uwierz ze u faceta jest gorzej "naprawić" nasienie niz np leczyć kobiete. Ja bym chciala aby to u mnie bylo cos nie tak.
Morfologie jest bardzo ciezko poprawic. Lepiej jest z ruchem i iloscia, ale tez nie zawsze. Owszem zdarzaja sie przypadki gdzie jest bardzo duza poprawa, ale sa tez takie gdzie wyniki wychodza nawet gorzej niz byly.
Nam urolog zalecil kuracje Profertilem. No i maz lyka go juz ponad 2 miesiace. Za miesiac chcemy powtorzyc badania i zobaczyc czy te suplementy cos daly. Jeszcze przed ta cala operacja na zylaki

Z tego co czytałam to u Was są żylaki, więc można to naprawić, u nas niestety usg wyszło dobrze (jakkolwiek to głupio brzmi)
Owszem sa, ale Kochana Nam nikt nie da gwarancji ze to one sa przyczyna tych zlych wynikow. Ale usuwamy je aby zobaczyc czy sie cos zmieni.
Wiesz co my robilismy 2 usg. Bo urolog mowil ze sa. Na pierwszym usg facet nam mowi ze jest wszystko w porzadku. My w szoku. Dopiero usg dopplerowskie pokazalo te przeplywy zyl

Ale w niektorych przypadkach u kobiety tez ciezko cos naprawic...
Lepiej jak jedna strona ma cos do naprawy a nie dwie...

Ale w niektorych przypadkach u kobiety tez ciezko cos naprawic...
Lepiej jak jedna strona ma cos do naprawy a nie dwie...
No wiadomo ze tak. Ale np u kobitki mozna wywolac sztucznie owulacje i jak plemnik zdrowy to duza szansa na ciaze. A jak z babeczka wszystko gra a plemniki marne to trudno o ciaze niestety.
Dlatego ja bym wolala aby to ze mna bylo cos nie tak[emoji8]

No wiadomo ze tak. Ale np u kobitki mozna wywolac sztucznie owulacje i jak plemnik zdrowy to duza szansa na ciaze. A jak z babeczka wszystko gra a plemniki marne to trudno o ciaze niestety.
Dlatego ja bym wolala aby to ze mna bylo cos nie tak[emoji8]
Ale jesli ani facet nie jest zdrowy ani kobieta to nic z tego tez nie bedzie... Wiec nie ma co gdybac...
A mnie szwagierka zdraznila. Wrrr...

Przerażacie mnie dziewczyny [emoji33] ja sobie też muszę powtórzyć badanie prolaktyny i ta nieszczęsna homocysteine czy w końcu się unormowała

No jesli oboje sa nie halo to juz w ogole tragedia[emoji53]
A czym?
Zaliczyli wpadke z chlopakiem... A wiadomo ze ciezko im bd to kazdy sie zaoferowal ze cos kupi...
Praktycznie wszystko dostala na tacy... Nowy wozek, lozeczko, przewijak, ciuszki od rodziny itp... To jeszcze narzeka... Ze ciuszki nie takie bo nie nowe ze sklepu... To nie takie... Jeju az mnie to zdraznilo dzis

reklama
Do góry