reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Grzesze [emoji85] pije piwko [emoji85] [emoji482]

Wlasnie jak jest u was z alko podczas staran i glownie w drugiej fazie cyklu ? [emoji57] ja na poczatku swirowalam i przed @ nawet o alko nie myslalam ale kurde ciezko tak sobie odmawiać co miesiąc np przez rok czy dluzej bo "moge byc w ciazy" [emoji849] troche mi to siadalo na glowe wiec zluzowalam, jak mam ochote to wypije [emoji4]
Ja w ogóle nie pije bo nie przepadam [emoji16] więc nie mam z tym problemu.

Ale ponoć można, ciąża jest chroniona na takim etapie (tzn przed terminem @) więc na zdrowie [emoji16]

reklama
I zmienilam sobie avatar a przy okazji sie rozbeczalam ze tęsknię za takim malym grzecznym brzdacem jakim byl mlody na tych zdjeciach [emoji23][emoji23]

Ostatnia edycja:
I zmienilam sobie avatar a przy okazji sie rozbeczalam ze tęsknię za takim malym grzecznym brzdacem jaki byl mlody na zdjeciach [emoji23][emoji23]
Dziękuję Ci dobra kobieto w końcu wiem jak wchodzić żeby nie szukać za każdym razem tej grupy ;p trochę technologi i człowiek się gubi ;p
A nie odpowiedziałam do tamtego bo chyba by te zdjęcia na nowo się pokazlay wszystkie :)

Judzia, 8Ania8, Net Bluebell, aldona89 i Agatki ile macie lat dziewczeta?:)

Net Bluebell, aldona89, 8Ania8, Lowi23 o ktore dziecko sie staracie?:)

8Ania8, Net Bleubell, aldona89 od kiedy sie staracie?:)

Dane potrzebne do aktualizacji pierwszej strony:laugh2:
30, pierwsze dziecko i nie wiem który cykl :rofl2: kilka cykli było, ale nie pod rząd i bez liczenia na razie. U nas są duże problemy z nasieniem, ja mam torbiel na jajniku, też zawirowania z tarczycą i niestety nastawiam się, że długo tu zagoszczę :)

reklama
30, pierwsze dziecko i nie wiem który cykl :rofl2: kilka cykli było, ale nie pod rząd i bez liczenia na razie. U nas są duże problemy z nasieniem, ja mam torbiel na jajniku, też zawirowania z tarczycą i niestety nastawiam się, że długo tu zagoszczę :)
Za chwile zmienie[emoji5]
Jaki macie problem z nasieniem? Bo u Nas to główny problem niestety i dlatego sie nie udaje

Do góry