no i tak teraz mysle ze nawwet gdyby mogl zwiekszyc pakiet bo ma ten za 50 czy 60 zł to okres karencji pewnie jakis przyslugujehm no jest wojskowy ale nie pamietam zeby bylo cos takiego w pakietach.....ale poprosze go zeby wzial z kadr jeszcze raz ulotki o PZU i poczytam w domu dzieki! tylko jak na to sie zaopatruje ginekolog? no bo on z tego nic nie ma tak?
reklama
Kaamilaaa
Fanka BB :)
No ja mam u mojej gin ktora normalnie przyjmuje prywatnie wszystkie wizyty, usg bez limitu, cytologia wszystko za darmo [emoji57] moj ma w umowie wymienionych lekarzy z najblizszej okolicy ktorzy maja z pzu umowę.hm no jest wojskowy ale nie pamietam zeby bylo cos takiego w pakietach.....ale poprosze go zeby wzial z kadr jeszcze raz ulotki o PZU i poczytam w domu dzieki! tylko jak na to sie zaopatruje ginekolog? no bo on z tego nic nie ma tak?
Skoro lekarze mają z pzu umowe to pewnie pzu im płaci[emoji6] na cos te skladki co miesiąc ida no nie ? [emoji6]
Kaamilaaa
Hmmm karencja z tego co sie orientuje w tym pakiecie co mamy to nie obowiazuje glownego ubezpieczonego i małżonka czy czlonka rodziny, jedynie partnera (czyli mnie obejmuje chyba te 6msc)[emoji6]no i tak teraz mysle ze nawwet gdyby mogl zwiekszyc pakiet bo ma ten za 50 czy 60 zł to okres karencji pewnie jakis przysluguje
ahaa no tak. a gdzie taka liste lekarzy znajde? tez w wojsku w umowie z pzu?No ja mam u mojej gin ktora normalnie przyjmuje prywatnie wszystkie wizyty, usg bez limitu, cytologia wszystko za darmo [emoji57] moj ma w umowie wymienionych lekarzy z najblizszej okolicy ktorzy maja z pzu umowę.
Skoro lekarze mają z pzu umowe to pewnie pzu im płaci[emoji6] na cos te skladki co miesiąc ida no nie ? [emoji6]
Mnie się też wydaje, że po owu.Wydaje mi się że po bo ja tak mam
Kaamilaaa
Tak, moj tz miał taka dodatkowa informacyjna kartkę z lista lekarzy a w umowie tez to jest [emoji6]ahaa no tak. a gdzie taka liste lekarzy znajde? tez w wojsku w umowie z pzu?
super dzieki Kamila:*Tak, moj tz miał taka dodatkowa informacyjna kartkę z lista lekarzy a w umowie tez to jest [emoji6]
ooooooo to super!Ufff wlasnie tz zadzwonil do PZU i wszystkiego sie dowiedzial, także cale prowadzenie ciazy u mojej prywatnej gin mam za darmo
Genadia
Hej dziewczyny, podczytuję ale jakoś nie mogę się wbić do rozmowy
A rzuciło mi się, ze dziś temperatura u Martosi spadła. Trzymam kciuki, żeby to nie był zły znak, myślę, że to może być spadek na implantacje
A u mnie kiepsko, mąż chory na antybiotyku. Mam 10 dc i pewnie odu powinna być na dniach ale pewnie nie podziałamy...
A rzuciło mi się, ze dziś temperatura u Martosi spadła. Trzymam kciuki, żeby to nie był zły znak, myślę, że to może być spadek na implantacje
A u mnie kiepsko, mąż chory na antybiotyku. Mam 10 dc i pewnie odu powinna być na dniach ale pewnie nie podziałamy...
reklama
Bunia1992
Czasami choroby są dobre na zmajstrowanie dzidziusia ;P ja młodego poczelam kiedy zaraz po boboseksach właśnie kiedy powinna być owulacja 2h po strasznie zaczął mnie boleć żołądek i od północy do 7 rano przesiedziałam w ubikacji dopadło mnie takie zatrucie pokarmowe po wigilii pracowniczej cała robota była zatruta czymś.. moje najgorsze zatrucie gdzie podejrzewali salmonelle kilka osób trafiło do szpitala odwodnione ja ledwo żyłam a młody zechciał właśnie wtedy się u mnie zadomowić ;PHej dziewczyny, podczytuję ale jakoś nie mogę się wbić do rozmowy