Dziewczyny istne tortury macie, ja bym nie wytrzymałaNajgorzej kupić i powiedzieć sobie NIE. [emoji23]
reklama
martoosia04
Fanka BB :)
A u ciebie ile jeszcze do @?
8 dni o ile dobrze liczę [emoji23] do 25.10 czekam.
Masakra z tym czekanie! Żeby się dało już przewinąć czas do przyszłego tygodnia, bo mnie już samą na wasze testy ogarnia niecierpliwość8 dni o ile dobrze liczę [emoji23] do 25.10 czekam.
Blondi1437
Napewno sie uda ja tez bym chciala trzecie ale teraz coś ciężko idzieTo też masz "ciekawie" ale pocieszające dla mnie jest to, że udało Ci się bez problemu zajść w ciążę. Mam nadzieję, że u nas w końcu coś zaskoczy.
Martkaaa5
Kiedy testujemy?Też wracając z pracy kupiłam test. Jakoś nie wierze do końca tym hurtowo sprzedawanym na Allegro. Wole taki konkret płytkowy.
Ala1990aa
Najpierw czeka się do testowania, później do wizyty, itd. Takie to uroki ciążyMasakra z tym czekanie! Żeby się dało już przewinąć czas do przyszłego tygodnia, bo mnie już samą na wasze testy ogarnia niecierpliwość
Fizzymensa
Dziewczyny jak jutro nie dostane @ to robie testa!
No my kobiety mamy przechlapane, ciągle na coś czekamyNajpierw czeka się do testowania, później do wizyty, itd. Takie to uroki ciąży
Ja jeszcze 3 tyg. do pierwszego usg [emoji849]
reklama
Wreszcie któraś, super [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]Dziewczyny jak jutro nie dostane @ to robie testa!