reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Dni sprawdzam robię testy owu ale wszystkie aplikacje liczące z tel wywaliłam bo to tylko miesza w głowie
No właśnie tez o tym myślałam może ta aplikacja źle mi liczy te dni płodne albo coś ale wydawało mi się że miałam tego dnia owu w tym miesiącu jak pokazywało bo wszystko na to wskazywało...i chyba też tak zrobię usunę to i sama będę sobie liczyć i zacznę kupować testy owu tylko muszę zapoznać się z tym bo nigdy nie robiłam.

reklama
Moja ginka powiedziała, że dopiero na pierwszą wizytę mam się umawiać dwa tygodnie po terminie @. Nie prędzej. I tego się będę trzymać. W ogóle chcę iść koło 7tc by było to serduszko już. Co by zaś nie biegać dwa razy do niej. No i liczę na szybkie L4. Niestety u mnie nie ma miejsca dla ciężarnych, więc mam nadzieję, że zrozumie i wypisze co trzeba w razie co.
Wsumie też mogę pofantazjowac troszkę ;)ze jak już by się udało to odrazu uciekam na zwolnienie a że jestem żołnierzem mam nadzieję że nie będzie problemu wcześniej mówiłam że chce pracować póki się w mundur zamieszczę ale nie po. Tym co tam się zaczyna dziać o_O

reklama
Do góry