reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Dni sprawdzam robię testy owu ale wszystkie aplikacje liczące z tel wywaliłam bo to tylko miesza w głowie
No właśnie tez o tym myślałam może ta aplikacja źle mi liczy te dni płodne albo coś ale wydawało mi się że miałam tego dnia owu w tym miesiącu jak pokazywało bo wszystko na to wskazywało...i chyba też tak zrobię usunę to i sama będę sobie liczyć i zacznę kupować testy owu tylko muszę zapoznać się z tym bo nigdy nie robiłam.

reklama
Moja ginka powiedziała, że dopiero na pierwszą wizytę mam się umawiać dwa tygodnie po terminie @. Nie prędzej. I tego się będę trzymać. W ogóle chcę iść koło 7tc by było to serduszko już. Co by zaś nie biegać dwa razy do niej. No i liczę na szybkie L4. Niestety u mnie nie ma miejsca dla ciężarnych, więc mam nadzieję, że zrozumie i wypisze co trzeba w razie co.
Wsumie też mogę pofantazjowac troszkę ;)ze jak już by się udało to odrazu uciekam na zwolnienie a że jestem żołnierzem mam nadzieję że nie będzie problemu wcześniej mówiłam że chce pracować póki się w mundur zamieszczę ale nie po. Tym co tam się zaczyna dziać o_O

reklama
Do góry