reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Ja to w tym miesiącu zaraz zglupieje. Śluz płodny u siebie widziałam tydzień temu we wtorek dużo w środę już mniej potem mleczny do dzisiaj był mleczny a teraz wcześniej mleczny i trochę jakby taki co wygląda jak płodny a teraz jeszcze wiecej takiego co wygląda jak plodny... No idzie oszaleć i jak tu odkryć dzień owulacji

reklama
Dzień dobry

Ja mam płodne jak ta lala, ale jesteśmy we trójkę chorzy, więc ten cykl trzeba będzie do ie chyba darować :(

Powodzenia reszcie :)

Ja to w tym miesiącu zaraz zglupieje. Śluz płodny u siebie widziałam tydzień temu we wtorek dużo w środę już mniej potem mleczny do dzisiaj był mleczny a teraz wcześniej mleczny i trochę jakby taki co wygląda jak płodny a teraz jeszcze wiecej takiego co wygląda jak plodny... No idzie oszaleć i jak tu odkryć dzień owulacji
Oo przypomnialas mi ide siknac na owu test:)

Dlatego chyba trzeba trochę wyluzowac z tym sprawdzaniem mierzeniem itp bo to nam w głowie tylko miesza jak ma się możliwość to❤️co drugi dzień i może wtedy pyknie bo ja już wariuje od tych obserwacji i teraz do pon to tak mi się będzie dłużyć

Dziewczyny, nadrobiłam czytanie :p Ile tu się dzieje ! U mnie beta rośnie, ale nadal z niecierpliwością czekam na wizytę u lekarza. Dla pewności przełożyłam z 22 na 25 października. Owulację miałam późno i nie chcę się zamartwiać... Trzymam za Was mocno kciuki!

Moja ginka powiedziała, że dopiero na pierwszą wizytę mam się umawiać dwa tygodnie po terminie @. Nie prędzej. I tego się będę trzymać. W ogóle chcę iść koło 7tc by było to serduszko już. Co by zaś nie biegać dwa razy do niej. No i liczę na szybkie L4. Niestety u mnie nie ma miejsca dla ciężarnych, więc mam nadzieję, że zrozumie i wypisze co trzeba w razie co.

Dlatego chyba trzeba trochę wyluzowac z tym sprawdzaniem mierzeniem itp bo to nam w głowie tylko miesza jak ma się możliwość to[emoji173]️co drugi dzień i może wtedy pyknie bo ja już wariuje od tych obserwacji i teraz do pon to tak mi się będzie dłużyć
Ja nic nie mierze [emoji14] ja tylko sobie patrzę na śluz bo zawsze miałam sachare a po tym oleju z wiesiołka mi tutaj płodny się pojawił ;P

reklama
Moja ginka powiedziała, że dopiero na pierwszą wizytę mam się umawiać dwa tygodnie po terminie @. Nie prędzej. I tego się będę trzymać. W ogóle chcę iść koło 7tc by było to serduszko już. Co by zaś nie biegać dwa razy do niej. No i liczę na szybkie L4. Niestety u mnie nie ma miejsca dla ciężarnych, więc mam nadzieję, że zrozumie i wypisze co trzeba w razie co.
Mój też mówi że jakiś 2 tyg po planowanej

Do góry