reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Ja to w tym miesiącu zaraz zglupieje. Śluz płodny u siebie widziałam tydzień temu we wtorek dużo w środę już mniej potem mleczny do dzisiaj był mleczny a teraz wcześniej mleczny i trochę jakby taki co wygląda jak płodny a teraz jeszcze wiecej takiego co wygląda jak plodny... No idzie oszaleć i jak tu odkryć dzień owulacji

reklama
Dzień dobry

Ja mam płodne jak ta lala, ale jesteśmy we trójkę chorzy, więc ten cykl trzeba będzie do ie chyba darować :(

Powodzenia reszcie :)

Ja to w tym miesiącu zaraz zglupieje. Śluz płodny u siebie widziałam tydzień temu we wtorek dużo w środę już mniej potem mleczny do dzisiaj był mleczny a teraz wcześniej mleczny i trochę jakby taki co wygląda jak płodny a teraz jeszcze wiecej takiego co wygląda jak plodny... No idzie oszaleć i jak tu odkryć dzień owulacji
Oo przypomnialas mi ide siknac na owu test:)

Dlatego chyba trzeba trochę wyluzowac z tym sprawdzaniem mierzeniem itp bo to nam w głowie tylko miesza jak ma się możliwość to❤️co drugi dzień i może wtedy pyknie bo ja już wariuje od tych obserwacji i teraz do pon to tak mi się będzie dłużyć

Dziewczyny, nadrobiłam czytanie :p Ile tu się dzieje ! U mnie beta rośnie, ale nadal z niecierpliwością czekam na wizytę u lekarza. Dla pewności przełożyłam z 22 na 25 października. Owulację miałam późno i nie chcę się zamartwiać... Trzymam za Was mocno kciuki!

Moja ginka powiedziała, że dopiero na pierwszą wizytę mam się umawiać dwa tygodnie po terminie @. Nie prędzej. I tego się będę trzymać. W ogóle chcę iść koło 7tc by było to serduszko już. Co by zaś nie biegać dwa razy do niej. No i liczę na szybkie L4. Niestety u mnie nie ma miejsca dla ciężarnych, więc mam nadzieję, że zrozumie i wypisze co trzeba w razie co.

Dlatego chyba trzeba trochę wyluzowac z tym sprawdzaniem mierzeniem itp bo to nam w głowie tylko miesza jak ma się możliwość to[emoji173]️co drugi dzień i może wtedy pyknie bo ja już wariuje od tych obserwacji i teraz do pon to tak mi się będzie dłużyć
Ja nic nie mierze [emoji14] ja tylko sobie patrzę na śluz bo zawsze miałam sachare a po tym oleju z wiesiołka mi tutaj płodny się pojawił ;P

reklama
Moja ginka powiedziała, że dopiero na pierwszą wizytę mam się umawiać dwa tygodnie po terminie @. Nie prędzej. I tego się będę trzymać. W ogóle chcę iść koło 7tc by było to serduszko już. Co by zaś nie biegać dwa razy do niej. No i liczę na szybkie L4. Niestety u mnie nie ma miejsca dla ciężarnych, więc mam nadzieję, że zrozumie i wypisze co trzeba w razie co.
Mój też mówi że jakiś 2 tyg po planowanej

Do góry