reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Mam świadomość moim pęcherzyków... Jeżeli w grudniu nie wyjdzie to ide na badania [emoji2] trzeba wziąć byka za rogi [emoji2][emoji2] rozmawiałam z lekarzem nawet ostatnio i sam mowil, zeby intensywnie popraciwac w grudniu. Jeżeli w styczniu dostanę @ to mam sie zjawic u niego. Ale wolałby mnie widzieć z wynikami pozytywnej bety [emoji23] chociaż tyle, że lekarza mam super i mogę na nim polegać.
Przy takim lekarzu to aż się chce w ciążę zachodzić :D

reklama
Do mnie przyszła@:(tylko dziwi mnie czemu na teście wyszła Mi co prawda cienka ale taka ciemna linia..może to takie odznaczenie mała tak któraś?

Najpierw poczułam w pracy jak by mokro i poleciałam do łazienki pod tarłam się i miałam dużo śluzu z takim różowym... Później brązu dużo a teraz od 14 jakby krople krwi z brązem..i nic poza tym...Ale pobolewa mnie podbrzusze i czuję że się rozkręci..:(choć narazie czysto...

reklama
Do góry