Przy takim lekarzu to aż się chce w ciążę zachodzićMam świadomość moim pęcherzyków... Jeżeli w grudniu nie wyjdzie to ide na badania [emoji2] trzeba wziąć byka za rogi [emoji2][emoji2] rozmawiałam z lekarzem nawet ostatnio i sam mowil, zeby intensywnie popraciwac w grudniu. Jeżeli w styczniu dostanę @ to mam sie zjawic u niego. Ale wolałby mnie widzieć z wynikami pozytywnej bety [emoji23] chociaż tyle, że lekarza mam super i mogę na nim polegać.
reklama
Bunia1992
Fanka BB :)
Najlepiej sobie nic w tych apkach nie zaznaczać ;pTe apki o w końcu tylko komputer, czasami może coś źle obliczyć.... oganizm czasami nie działa jak z zegarku...
Ja jednak nastawiam się na te 2 dni niż 4. I wtedy jak nie przyjdzie @ to będę robić test.
Loli05
A przypomnij swoje objawyNieeee, nie jadę na krew. Nie ma u nas calodobowego laboratorium w mieście, a rano przed pracą odprowadzam dziecko do żłobka, to się nie wyrobie. Umowie się do gina za kilka dni jak @ nie przyjdzie.
@ taka na maksa czy plamisz?Do mnie przyszła@tylko dziwi mnie czemu na teście wyszła Mi co prawda cienka ale taka ciemna linia..może to takie odznaczenie mała tak któraś?
martoosia04
Do mnie przyszła@tylko dziwi mnie czemu na teście wyszła Mi co prawda cienka ale taka ciemna linia..może to takie odznaczenie mała tak któraś?
@? Serio? A leć na betę! Może twoj organizm po prostu krwawi jak na @ a ciąża jest. Czasem sie w końcu tak zdarza.
Bunia1992
Pokaż ten testDo mnie przyszła@tylko dziwi mnie czemu na teście wyszła Mi co prawda cienka ale taka ciemna linia..może to takie odznaczenie mała tak któraś?
Loli05
Ja mialam cienka linie ale malo widoczna i do dzis sie zastanawiam czy to odbarwienie bylo czasem czy biochemiczna...Do mnie przyszła@tylko dziwi mnie czemu na teście wyszła Mi co prawda cienka ale taka ciemna linia..może to takie odznaczenie mała tak któraś?
Asik1234
Najpierw poczułam w pracy jak by mokro i poleciałam do łazienki pod tarłam się i miałam dużo śluzu z takim różowym... Później brązu dużo a teraz od 14 jakby krople krwi z brązem..i nic poza tym...Ale pobolewa mnie podbrzusze i czuję że się rozkręci..choć narazie czysto...
reklama
Asik1234
No właśnie tez tak mam na teście tak słabo widoczna ale jest ja ja widzę i to mnie dziwi nie muszę się nawet mocno przyglądać..Ale @jest więc nic z tego...Ja mialam cienka linie ale malo widoczna i do dzis sie zastanawiam czy to odbarwienie bylo czasem czy biochemiczna...