Asik1234
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No faktycznie coś tam widać.
No na żywo nawet nie muszę się przyglądać to co to fałszywy wynik?czy jak...dwa dni wcześniej jak robiłam to nawet cienia nie było...więc z tad była moja nadzieja Po tym teście...No faktycznie coś tam widać.
No nieaż mi się płakać chciało jak zobaczyłam ta wstrętna @eh to nie jest nasz dzień staraczki kochane
Nie dziwię się bo już tliła się nadziejaNo nieaż mi się płakać chciało jak zobaczyłam ta wstrętna @
No nieaż mi się płakać chciało jak zobaczyłam ta wstrętna @
Nie sądzę.idę się położyć bo się rozkleilam i nie chce mi się nic..trzymajcie się i dziękuję za wsparcie:-*Nie dziwię się bo już tliła się nadzieja
Jest zawsze szansa że @ się nie rozkręci i jest to plamienie implantacyjne
Narazie nie rozkręciła się ale nie mam wątpliwości ze to @.trzymam za was kciuki.:-*Kochana jak tam z @? Rozkręciła się? Jak się nie rozkręci to leć na betę. Szybciej będziesz miała pewność czy się udało.