reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Narazie nie rozkręciła się ale nie mam wątpliwości ze to @.trzymam za was kciuki.:-*
Myślę, że dla własnego spokoju powinnaś isc zrobić bete w takiej sytuacji:) co z tego, że plamienie jest ? Ja też miałam plamienie. Też miałam lekką kreskę, której nikt nie widział... A teraz kreska ma 9 miesięcy skończone i właśnie słodko sobie śpi ;)

reklama
No na żywo nawet nie muszę się przyglądać to co to fałszywy wynik?czy jak...dwa dni wcześniej jak robiłam to nawet cienia nie było...więc z tad była moja nadzieja Po tym teście...
Mi w pierwszym cyklu wyszedł taki test i pojechałam na betę na drugi dzień ale była ujemną więc był wadliwy miałam 5 takich testów z allegro i każdy pokazywał cień więc ja już wiem że są i takie które potrafią dać nadzieję i oszukać.
Screenshot_2018-10-16-16-35-41-477_com.facebook.orca.jpg

Załączniki

• Screenshot_2018-10-16-16-35-41-477_com.facebook.orca.jpg
    Screenshot_2018-10-16-16-35-41-477_com.facebook.orca.jpg
    29,6 KB · Wyświetleń: 160
A przypomnij swoje objawy:)
Brak objawów. Śluz taki jak zawsze. Dwa dni przed @ ból brzucha okresowy. Potem dzień plamienia i tyle. Okres po dniu plamienia zawsze się rozkręca, mam mega obfite miesiączki. Zupelnie inaczej niż wtedy, gdy zaszłam w pierwszą ciążę. Wtedy miałam dużo bialego gęstego śluzu i cyce ciążowe-ciężkie , wielkie, z siatką żył.

Na zdjęciu tak nie widać ale mimo wszystko i tak nic z tego.trzeba starać się dalej.Powodzenia dziewczyny:)
No cos tam widac,moja byla ciuteczke ciemniejsza moze mam jeszcze zdjecie to wrzuce jak mi sie uda dodac,ale jak juz kiedys pisalam nastepnego dnia zrobilo mi sie niedobrze zabolaly mnie plecy, zaczely mi sie rece trzasc i ogolnie slabo i jak przyszlam do domu to juz nawet cienia nie bylo jak zrobilam test a wiem ze widzialam dzien wczesniej na wielu testach cienie 20180928_194853.jpg

Załączniki

• 20180928_194853.jpg
    20180928_194853.jpg
    768,2 KB · Wyświetleń: 70
Wgl dzisiaj od rana czułam się bardziej jak na grypę a nie na okres taka dziwna jakaś Mdlo mi było a jednak@przyszła... . Jak się nie rozkręci do jutra to pójdę na bęte.Ale nie sądzę ze coś się zmieni.

Drugi dzień z rzedu muszę się przekimac po pracy bo nieogarniam o_Oniby są te cienie kresek ale....

Ja mam taki problem zawsze w autobusie [emoji23] rozsiadam sie, a że jade najbardziej zakorkowana ulica w Poznaniu, to droga zawsze zajmuje dwa razy dłużej niż powinna. I czasem czuje jak mi sie głowa kiwa [emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Myślę, że dla własnego spokoju powinnaś isc zrobić bete w takiej sytuacji:) co z tego, że plamienie jest ? Ja też miałam plamienie. Też miałam lekką kreskę, której nikt nie widział... A teraz kreska ma 9 miesięcy skończone i właśnie słodko sobie śpi ;)
Pójdę jeśli się nie rozkręci ale wątpię w to. .Dam znać..:)chciała bym aby skończyło sie tak jak twoja historia:)

Do góry