reklama
Po drodze jest jeszcze 100-lecie odzyskania niepodległościMój mąż ma w lutymale jednak wolę żeby już nie czekała na żadne okazję ;P jeszcze mogę tolerować prezent pod gwiazdkę ale niech już dłużej nie zwleka ;P
Mnie i mojemu M., kiedy organizujemy wspólnie naszą imprezę urodzinową, towarzyszą zawsze potworne upały. W ubiegłym roku to się czekoladowe rurki topiły na lodach nim dobiegłam z nimi do gości A w kuchni to gorzej jak w saunie byłoJa właśnie mam uro w listopadzie i zawsze marzyłam by moja dzidzia miała urodziny w lato
Listopadowe urodziny to zawsze plucha i zimno
Bunia1992
Fanka BB :)
Którego sierpnia macie urodziny ?Po drodze jest jeszcze 100-lecie odzyskania niepodległości
Mnie i mojemu M., kiedy organizujemy wspólnie naszą imprezę urodzinową, towarzyszą zawsze potworne upały. W ubiegłym roku to się czekoladowe rurki topiły na lodach nim dobiegłam z nimi do gości A w kuchni to gorzej jak w saunie było
Cudownie! Ale można zrobić imprezę na dworze, ognisko itp.Po drodze jest jeszcze 100-lecie odzyskania niepodległości
Mnie i mojemu M., kiedy organizujemy wspólnie naszą imprezę urodzinową, towarzyszą zawsze potworne upały. W ubiegłym roku to się czekoladowe rurki topiły na lodach nim dobiegłam z nimi do gości A w kuchni to gorzej jak w saunie było
A w listopadzie....
Ja 30 a mój M. 8Którego sierpnia macie urodziny ?
martoosia04
Ja mam 29.08 sam koniec.
MasterKa
No ja też mam urodziny 11 listopada [emoji4][emoji4] także wcześniejszy prezent wskazany [emoji110][emoji110][emoji110]Oby bo ja w listopadzie mam urodziny
a @ ma być 11 listopada więc prawie prawie w moje uro
MasterKa
Urodziny w listopadzie mam [emoji4] ale juz za pasem jest [emoji23][emoji23] także przedwcześnie moznaby świętować [emoji7][emoji7][emoji7]Piękne kreski , obyś jak najszybciej przyjęła gratulacje [emoji4] Cieszę się razem z Tobą!Wszystkiego Najlepszego oby marzenie się spełniło [emoji8] jeszcze tylko 3 h w niepewności
reklama