reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Mój doktor nie wprowadza nerwowej atmosfery :) napewno nie będzie robił głupich komentarzy typu zarodek jest za mały itp. Muszę tylko wiedzieć co mam brać i postaram się jakoś przeczekać ten najgorszy dla mnie czas do 9 tygodnia
Odpoczywaj, odpoczywaj. Dobrze, że masz taką dobrą opiekę lekarską [emoji5]

reklama
Mój doktor nie wprowadza nerwowej atmosfery :) napewno nie będzie robił głupich komentarzy typu zarodek jest za mały itp. Muszę tylko wiedzieć co mam brać i postaram się jakoś przeczekać ten najgorszy dla mnie czas do 9 tygodnia
Fajny taki lekarz, mój też taki jest pozytywny uśmiechnięty człowiek. Dobrze by było kiedyś u niego rodzić [emoji4]
Na pewno coś Ci zleci , a z resztą musisz poczekać.. Na pewno ten niebezpieczny czas Ci zleci i to mam nadzieje szybko i bez rewelacji [emoji110]

1539682174221117502404.jpg
tak mi się ta @ nie podobała, że z ciekawości po pracy zrobiłam test. Nie przyjmuję gratulacji, bo muszę powtórzyć. Poza tym @ może jeszcze przyjść. Już byłam kiedyś w ciąży biochemicznej. Cieszę się, bo jest szansa, że coś z tego będzie

Załączniki

• 1539682174221117502404.jpg
    1539682174221117502404.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 185
Zobacz załącznik 907994 tak mi się ta @ nie podobała, że z ciekawości po pracy zrobiłam test. Nie przyjmuję gratulacji, bo muszę powtórzyć. Poza tym @ może jeszcze przyjść. Już byłam kiedyś w ciąży biochemicznej. Cieszę się, bo jest szansa, że coś z tego będzie
Nie gratuluję :) ale bardzo się cieszę po cichutku

Zobacz załącznik 907994 tak mi się ta @ nie podobała, że z ciekawości po pracy zrobiłam test. Nie przyjmuję gratulacji, bo muszę powtórzyć. Poza tym @ może jeszcze przyjść. Już byłam kiedyś w ciąży biochemicznej. Cieszę się, bo jest szansa, że coś z tego będzie
Trzymam kciuki byś jak najszybciej pozwoliła sobie pogratulować [emoji5]

reklama
Ojeeej [emoji7][emoji7] oby to było wszystko po Twojej myśli [emoji110][emoji7]

Do góry