Odpoczywaj, odpoczywaj. Dobrze, że masz taką dobrą opiekę lekarską [emoji5]Mój doktor nie wprowadza nerwowej atmosfery napewno nie będzie robił głupich komentarzy typu zarodek jest za mały itp. Muszę tylko wiedzieć co mam brać i postaram się jakoś przeczekać ten najgorszy dla mnie czas do 9 tygodnia
reklama
buterrfly
Fanka BB :)
Fajny taki lekarz, mój też taki jest pozytywny uśmiechnięty człowiek. Dobrze by było kiedyś u niego rodzić [emoji4]Mój doktor nie wprowadza nerwowej atmosfery napewno nie będzie robił głupich komentarzy typu zarodek jest za mały itp. Muszę tylko wiedzieć co mam brać i postaram się jakoś przeczekać ten najgorszy dla mnie czas do 9 tygodnia
Na pewno coś Ci zleci , a z resztą musisz poczekać.. Na pewno ten niebezpieczny czas Ci zleci i to mam nadzieje szybko i bez rewelacji [emoji110]
U
użytkownik 168678
Gość
Załączniki
Loli05
No to nie gratuluje ale ciesze sie z toba)Zobacz załącznik 907994 tak mi się ta @ nie podobała, że z ciekawości po pracy zrobiłam test. Nie przyjmuję gratulacji, bo muszę powtórzyć. Poza tym @ może jeszcze przyjść. Już byłam kiedyś w ciąży biochemicznej. Cieszę się, bo jest szansa, że coś z tego będzie
Nie gratuluję ale bardzo się cieszę po cichutkuZobacz załącznik 907994 tak mi się ta @ nie podobała, że z ciekawości po pracy zrobiłam test. Nie przyjmuję gratulacji, bo muszę powtórzyć. Poza tym @ może jeszcze przyjść. Już byłam kiedyś w ciąży biochemicznej. Cieszę się, bo jest szansa, że coś z tego będzie
zycze Ci tego!!!!!!!:* ale super:*:*Zobacz załącznik 907994 tak mi się ta @ nie podobała, że z ciekawości po pracy zrobiłam test. Nie przyjmuję gratulacji, bo muszę powtórzyć. Poza tym @ może jeszcze przyjść. Już byłam kiedyś w ciąży biochemicznej. Cieszę się, bo jest szansa, że coś z tego będzie
Trzymam kciuki byś jak najszybciej pozwoliła sobie pogratulować [emoji5]Zobacz załącznik 907994 tak mi się ta @ nie podobała, że z ciekawości po pracy zrobiłam test. Nie przyjmuję gratulacji, bo muszę powtórzyć. Poza tym @ może jeszcze przyjść. Już byłam kiedyś w ciąży biochemicznej. Cieszę się, bo jest szansa, że coś z tego będzie
MasterKa
Odpoczywaj ile wlezie [emoji4]Nie, już wczoraj nie miałam. Trochę pobolewa mnie brzuch jak się obudzę. Dobrze że wzięłam to wolne, leżę sobie odpoczywam i póki co odpukać czuje się dobrze
MasterKa
Najlepszy prezent na urodziny bym miała [emoji7]Trzymam kciuki!!!!! Musi się udać! [emoji177]
reklama
MasterKa
Ojeeej [emoji7][emoji7] oby to było wszystko po Twojej myśli [emoji110][emoji7]Zobacz załącznik 907994 tak mi się ta @ nie podobała, że z ciekawości po pracy zrobiłam test. Nie przyjmuję gratulacji, bo muszę powtórzyć. Poza tym @ może jeszcze przyjść. Już byłam kiedyś w ciąży biochemicznej. Cieszę się, bo jest szansa, że coś z tego będzie