Wygląda jak strona z katalogu [emoji7]
reklama
No ja właśnie stwierdziłam, że zrobię sobie generalny remont za 4-5 lat, jak dziecko już skończy rzucać czym popadnie. A wasze komentarze tylko mnie w tym utwierdzają [emoji6] Nie będę przynajmniej dostawać za każdym razem zawałuMój najpierw ulewal do pół roku fontanny takie puszczal ale jeszcze jakos chronilam ta biedna kanapę a teraz za to dużo rzeczy się na nią wylewa ale stwierdziłam że kiedyś wezmę kogoś kto mi ją wyczyści ;P
Kasienka3b
Fanka BB :)
Jasne witaj i sie rozgoscCześć, czy mogę dołączyć do Was? Starania na samym początku - niecałe 3 miesiące.
Witaj [emoji5]Cześć, czy mogę dołączyć do Was? Starania na samym początku - niecałe 3 miesiące.
WitamyCześć, czy mogę dołączyć do Was? Starania na samym początku - niecałe 3 miesiące.
Ja też mam szary narożnik taka teraz modaJa też mam szary narożnik Bo mam szarego kota
Piękna
PatPat- to super, dobrze miec kogos w podobnych dniach miejmy nadzieje ze bedzie pozytywnie, chociaz z miesiaca na miesiac widzac negatywy co raz mniej mi sie chce..moze wyjdzie mi to na dobre. A ktory juz cykl staran?
Bunia- tez tak mam, zaczelismy sie starac ponad rok temu, po 6 miesiacach sie udalo-niestety sie nie dochowala ciaza-i teraz znowu proby, mam nadzieje ze szybciej sie uda niz poprzednio i ze tym razem bedzie nam dane donosic sie do konca!
Loli- swiete slowa!!! Moze musimy wrzucic na luz i cieszyc sie z tego co mamy. Niktore z nas dziecmi ktore kreca sie juz kolo nogi inne dobra praca, dobrym facetem bo o takich teraz tez trudno. Bierzmy z zycia jak najwiecej i chyba jak bedzie taki dzien to i na kazda z nas przyjdzie pora! [emoji4]
Nat Blebell-ja tez z UK, i te scany i wszystko tutaj przerazaja mnie. Jak jest dobrze to jest dobrze, jak troche gozej to rece rozkladaja!
Faceeci! Oni tak wlasnie chyba maja, pstro w glowie. Ja przy ostatniej ciazy zostalam zupelnie sama, chociaz byl i on to czulam jakby go nie bylo-pozniej chyba zrozumial ze nie wyolbrzymialam jak plakalam i zwijalam sie z bolu majac przed oczami najgorsze, sam sie poplakal jak doszlo do tego co doszlo i dopiero przeprosil..ale teraz ile razy mowie ze przyszla @ to jakby w ogole nie wiedzial o co chodzi.
Ale tak jak pisze PatPat oni przechodza to w jakis inny swoj dziwny sposob.
Lewia- hej heej! Miejmy nadzieje ze juz niedlugo bedziemy wszystkie z brzuchami chodzily
Martiosia- my w pierwszej ciazy tez zyskalismy szczescie na nowej kanapie, cos w tym chyba jest. Moze wszystkie powinnysmy kupic nowe kanapy, albo zmienic poduchy [emoji2]
I bardzo piekne masz wnetrze!!!
Bunia- tez tak mam, zaczelismy sie starac ponad rok temu, po 6 miesiacach sie udalo-niestety sie nie dochowala ciaza-i teraz znowu proby, mam nadzieje ze szybciej sie uda niz poprzednio i ze tym razem bedzie nam dane donosic sie do konca!
Loli- swiete slowa!!! Moze musimy wrzucic na luz i cieszyc sie z tego co mamy. Niktore z nas dziecmi ktore kreca sie juz kolo nogi inne dobra praca, dobrym facetem bo o takich teraz tez trudno. Bierzmy z zycia jak najwiecej i chyba jak bedzie taki dzien to i na kazda z nas przyjdzie pora! [emoji4]
Nat Blebell-ja tez z UK, i te scany i wszystko tutaj przerazaja mnie. Jak jest dobrze to jest dobrze, jak troche gozej to rece rozkladaja!
Faceeci! Oni tak wlasnie chyba maja, pstro w glowie. Ja przy ostatniej ciazy zostalam zupelnie sama, chociaz byl i on to czulam jakby go nie bylo-pozniej chyba zrozumial ze nie wyolbrzymialam jak plakalam i zwijalam sie z bolu majac przed oczami najgorsze, sam sie poplakal jak doszlo do tego co doszlo i dopiero przeprosil..ale teraz ile razy mowie ze przyszla @ to jakby w ogole nie wiedzial o co chodzi.
Ale tak jak pisze PatPat oni przechodza to w jakis inny swoj dziwny sposob.
Lewia- hej heej! Miejmy nadzieje ze juz niedlugo bedziemy wszystkie z brzuchami chodzily
Martiosia- my w pierwszej ciazy tez zyskalismy szczescie na nowej kanapie, cos w tym chyba jest. Moze wszystkie powinnysmy kupic nowe kanapy, albo zmienic poduchy [emoji2]
I bardzo piekne masz wnetrze!!!
Święta prawda PatPatPat. Ja nieraz dostawałam szału, gdy mój m. nie rozumiał, jak bardzo ja przeżywałam tę całą sytuację. Potem stwierdziłam, że to my kobiety mamy trochę taką tendencję z uwagi na nasza emocjonalność do "przemyśliwania" każdej minutki [emoji5]Ja porostu przestałam oczekiwać, aby facet był tak zaangażowany jak kobieta. W moim przypadku w starania i poczęcie Dlatego właśnie dołączyłam do tego forum, aby się wygadać, pożalić i po stresować w dziewczynami Oni mają całkiem inną wrażliwość niż my
Nie przejmuj się. On na pewno też się stresuje i przejmuje po prostu oni to inaczej pokazują lub nie pokazują wcale
@Nat Bluebell to będzie jego pierwsze dziecko?
reklama