reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Trzymam kciuki za wszystkie testujące!!!
U mnie w końcu przyszła @, więc 1dc. Odezwe się koło owu bo póki co smuteczek[emoji24] [emoji24] [emoji24]
Ohhh [emoji17] Wracaj do Nas jak najszybciej [emoji6]
U mnie dziś 16 dc i owu chyba jeszcze nie było.... Śluz płodny od wtorku a skoku temperatury brak.... Eh chyba znowu jakiś dziwny cykl....
A do tego wszystkiego jeszcze dowiedziałam się że moja koleżanka znowu poronila już 3 raz .... Serduszko dziecka jeszcze bije ale już nie ma wód plodowych i nie chcą nawet nic robić w szpitalu :-( to 17 tc, ostatnio takie poronienie miała w 22 tc i w 20 :-(
Co za tragedia [emoji20] Aż ciężko wyobrazić sobie ich ból po stracie

A ja od wczoraj jestem podłamana , bo mój Tż wyjeżdża do pracy w Czechach i nie będzie go 4 miesiące [emoji17] [emoji17] wyjazd w listopadzie...

reklama
Tak to ta koleżanka ale jest już w pl....

Robiła badania genetyczne miała leki mimo wszystko sytuacja się powtórzyła.... Lekarz do którego chodziła prywatnie nawet do niej nie zagląda do sali...
Ehh no niestety na tym etapie to chyba nie wiele moga zrobic [emoji20] kiedys czytalam ze czasami moga uzupełnić te wody ale to chyba w przypadku gdy jest ich mało a nie gdy nie ma ich wcale [emoji20]
Strasznie mi przykro [emoji20]

Też miałam w piątek brązowe plamienie. Może polez trochę i spróbuj się oszczędzać. Ja wczoraj przeleżalam cały dzień i dzisiaj czuje się o niebo lepiej. Ale lepiej skonsultować się w tej sprawie.
Dzisiaj tylko leżę albo siedzę i odpoczywam, plamienie jest bardzo małe, ale muszę uważać. Jeśli mi jutro położna nie powie nic rozsądnego, to dzwonię do prywatnego polskiego gina. Chciałam iść później, żeby usg zrobić ale nie będę czekać jeśli plamienie nie ustanie.

Ja czasem miałam blada kreskę jednego dnia a na drugi już mocna zwiastujaca owu.
Ja miałam nic, potem dwie blade i później od razu ciemna.

Ohhh [emoji17] Wracaj do Nas jak najszybciej [emoji6] Co za tragedia [emoji20] Aż ciężko wyobrazić sobie ich ból po stracie

A ja od wczoraj jestem podłamana , bo mój Tż wyjeżdża do pracy w Czechach i nie będzie go 4 miesiące [emoji17] [emoji17] wyjazd w listopadzie...
Oj [emoji20] i to tak ciągiem 4miesiace ? Nie bedzie zjeżdżać ?

Cześć dziewczyny, pierwszy raz korzystam z testów owu. Powiedzcie mi mniej więcej ile dni od pierwszej mega bladej kreski może być mocna (wcześniej nie było nawet bladej)? Oczywiście o ile w ogóle będzie :) to 1cs i jestem ciekawa jak to będzie.

Od pierwszej bladej kreski to jakieś 3-4 dni. Musisz codziennie sprawdzać.

Ohhh [emoji17] Wracaj do Nas jak najszybciej [emoji6] Co za tragedia [emoji20] Aż ciężko wyobrazić sobie ich ból po stracie

Ojeeej...szmat czasu... [emoji32] ale to w ogóle go nie będzie 4 miesiące, czy będzie miał zjazd w międzyczasie?

reklama
Oj [emoji20] i to tak ciągiem 4miesiace ? Nie bedzie zjeżdżać ?
Tak narazie z tego co wiem to ciągiem.. chyba, że będzie na Boże Narodzenie, ale to też nie pewne.. w tej firmie podobno wyjeżdżają na 3-4 miesiące i są tylko pare dni max. 3 i powrót.. on chce jechać na 4 miesiące... i zarobioną kase na konto odłożyć, a potem szukać czegoś znowu na miejscu.. Ale boje się , że mu się spodoba i będzie wracać..

Do góry