reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Cześć

Trudno mi oceniać sytuacje i ludzi, ale ja po poronieniu w połowie ciąży i to dwukrotnym już bym sobie raczej darowała starania :/ żadna to radość :(

U mnie wg kalendarza 2 dni do płodnych 5 do owu. Zobaczymy

reklama
Po takich poronieniach trzeba znaleźć dobrego lekarza, który znajdzie przyczynę i w razie potrzeby obstawi koleżankę lekami. Poronienia są wszystkie na tym samym etapie więc musi być jakaś jednoznaczna przyczyną. A skoro to już 3 raz powinna się ubiegać o badanie genetyczne na nfz

U mnie dziś 16 dc i owu chyba jeszcze nie było.... Śluz płodny od wtorku a skoku temperatury brak.... Eh chyba znowu jakiś dziwny cykl....

Też mam jakiś dziwny cykl :/ zawsze po owu miałam jakieś większe skoki temp. [emoji849]. A tu trochę kiepsko. Owu też tak bez szalonych temp .

IMG_2586.JPG

Załączniki

• IMG_2586.JPG
    IMG_2586.JPG
    249,3 KB · Wyświetleń: 157
U mnie dziś 16 dc i owu chyba jeszcze nie było.... Śluz płodny od wtorku a skoku temperatury brak.... Eh chyba znowu jakiś dziwny cykl....
A do tego wszystkiego jeszcze dowiedziałam się że moja koleżanka znowu poronila już 3 raz .... Serduszko dziecka jeszcze bije ale już nie ma wód plodowych i nie chcą nawet nic robić w szpitalu :-( to 17 tc, ostatnio takie poronienie miała w 22 tc i w 20 :-(
Jeju współczuję [emoji45] dobrze pamietam ze ta kolezanka to nie mieszka w pl ? [emoji848]

Cześć dziewczyny, pierwszy raz korzystam z testów owu. Powiedzcie mi mniej więcej ile dni od pierwszej mega bladej kreski może być mocna (wcześniej nie było nawet bladej)? Oczywiście o ile w ogóle będzie :) to 1cs i jestem ciekawa jak to będzie.

Jeju współczuję [emoji45] dobrze pamietam ze ta kolezanka to nie mieszka w pl ? [emoji848]
Tak to ta koleżanka ale jest już w pl....
Po takich poronieniach trzeba znaleźć dobrego lekarza, który znajdzie przyczynę i w razie potrzeby obstawi koleżankę lekami. Poronienia są wszystkie na tym samym etapie więc musi być jakaś jednoznaczna przyczyną. A skoro to już 3 raz powinna się ubiegać o badanie genetyczne na nfz
Robiła badania genetyczne miała leki mimo wszystko sytuacja się powtórzyła.... Lekarz do którego chodziła prywatnie nawet do niej nie zagląda do sali...

Zachcianki mam od dwóch tygodni: owoce! Ostatnio wykupiłam pół Tesco wszelkich owoców i tylko to bym jadła za kompletnie nie wchodzi mi mięso [emoji14]
Niestety późnym wieczorem i teraz plamienie znowu jest :( jutro rano idę do położnej, zobaczę co mi powie.
Też miałam w piątek brązowe plamienie. Może polez trochę i spróbuj się oszczędzać. Ja wczoraj przeleżalam cały dzień i dzisiaj czuje się o niebo lepiej. Ale lepiej skonsultować się w tej sprawie.

reklama
Cześć dziewczyny, pierwszy raz korzystam z testów owu. Powiedzcie mi mniej więcej ile dni od pierwszej mega bladej kreski może być mocna (wcześniej nie było nawet bladej)? Oczywiście o ile w ogóle będzie :) to 1cs i jestem ciekawa jak to będzie.
Ja czasem miałam blada kreskę jednego dnia a na drugi już mocna zwiastujaca owu.

Do góry