reklama
Lu_cy
Fanka BB :)
Po takich poronieniach trzeba znaleźć dobrego lekarza, który znajdzie przyczynę i w razie potrzeby obstawi koleżankę lekami. Poronienia są wszystkie na tym samym etapie więc musi być jakaś jednoznaczna przyczyną. A skoro to już 3 raz powinna się ubiegać o badanie genetyczne na nfz
martoosia04
U mnie dziś 16 dc i owu chyba jeszcze nie było.... Śluz płodny od wtorku a skoku temperatury brak.... Eh chyba znowu jakiś dziwny cykl....
Też mam jakiś dziwny cykl :/ zawsze po owu miałam jakieś większe skoki temp. [emoji849]. A tu trochę kiepsko. Owu też tak bez szalonych temp .
Załączniki
Kaamilaaa
Jeju współczuję [emoji45] dobrze pamietam ze ta kolezanka to nie mieszka w pl ? [emoji848]U mnie dziś 16 dc i owu chyba jeszcze nie było.... Śluz płodny od wtorku a skoku temperatury brak.... Eh chyba znowu jakiś dziwny cykl....
A do tego wszystkiego jeszcze dowiedziałam się że moja koleżanka znowu poronila już 3 raz .... Serduszko dziecka jeszcze bije ale już nie ma wód plodowych i nie chcą nawet nic robić w szpitalu :-( to 17 tc, ostatnio takie poronienie miała w 22 tc i w 20 :-(
G
gośc176075
Gość
Cześć dziewczyny, pierwszy raz korzystam z testów owu. Powiedzcie mi mniej więcej ile dni od pierwszej mega bladej kreski może być mocna (wcześniej nie było nawet bladej)? Oczywiście o ile w ogóle będzie to 1cs i jestem ciekawa jak to będzie.
Nat Bluebell
Zachcianki mam od dwóch tygodni: owoce! Ostatnio wykupiłam pół Tesco wszelkich owoców i tylko to bym jadła za kompletnie nie wchodzi mi mięsoTo się cieszę, że już jest dobrze
Masz już jakieś zachcianki?
Niestety późnym wieczorem i teraz plamienie znowu jest jutro rano idę do położnej, zobaczę co mi powie.
Magda 2791
Tak to ta koleżanka ale jest już w pl....Jeju współczuję [emoji45] dobrze pamietam ze ta kolezanka to nie mieszka w pl ? [emoji848]
Robiła badania genetyczne miała leki mimo wszystko sytuacja się powtórzyła.... Lekarz do którego chodziła prywatnie nawet do niej nie zagląda do sali...Po takich poronieniach trzeba znaleźć dobrego lekarza, który znajdzie przyczynę i w razie potrzeby obstawi koleżankę lekami. Poronienia są wszystkie na tym samym etapie więc musi być jakaś jednoznaczna przyczyną. A skoro to już 3 raz powinna się ubiegać o badanie genetyczne na nfz
Lu_cy
To ciężka sytuacja. Nawet nie wyobrażam sobie tego co ona teraz musi czuć.Tak to ta koleżanka ale jest już w pl....
Robiła badania genetyczne miała leki mimo wszystko sytuacja się powtórzyła.... Lekarz do którego chodziła prywatnie nawet do niej nie zagląda do sali...
Lu_cy
Też miałam w piątek brązowe plamienie. Może polez trochę i spróbuj się oszczędzać. Ja wczoraj przeleżalam cały dzień i dzisiaj czuje się o niebo lepiej. Ale lepiej skonsultować się w tej sprawie.Zachcianki mam od dwóch tygodni: owoce! Ostatnio wykupiłam pół Tesco wszelkich owoców i tylko to bym jadła za kompletnie nie wchodzi mi mięso [emoji14]
Niestety późnym wieczorem i teraz plamienie znowu jest jutro rano idę do położnej, zobaczę co mi powie.
reklama
Lu_cy
Ja czasem miałam blada kreskę jednego dnia a na drugi już mocna zwiastujaca owu.Cześć dziewczyny, pierwszy raz korzystam z testów owu. Powiedzcie mi mniej więcej ile dni od pierwszej mega bladej kreski może być mocna (wcześniej nie było nawet bladej)? Oczywiście o ile w ogóle będzie to 1cs i jestem ciekawa jak to będzie.