reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

tak, dw razy mi się to sprawdziło że po takim purpurowym owu był pozytyw na ciążowym, a z kolei w ostatnim cyku owu był blady, a mimo to zrobiłam ciążowy i był negatywny

nie twierdzę że zawsze tak wyjdzie, w sumie tę teorię sprawdzałam tylko trzy razy :) lepiej na pewno testować ciążę testami ciążowymi

Edit: jeszcze dodam że ja mam cykle jak w zegarku, od kilku lat nie wykroczyły ani razu poza 26-28 dni, stąd wiem że pozytywny test owu np. w 27 cyklu to nie owulacja tylko właśnie może być HCG.. wiem że bywają dwie owulacje w cyklu albo bardzo długie cykle gdy nie wiadomo kiedy się tej owulacji spodziewać - wtedy pewnie test owu wcale nie musi świadczyć o ciąży
judzia.8989 to czekamy razem, u mnie @ powinna być w czwartek max do południa. Niestety wszystkie objawy wskazują ,że się zbliża... Ella7, przepraszam coś mi apl szaleje i wyszło że odpowiedź jest do Ciebie [emoji12]

Ostatnia edycja:
reklama
Niestety nudności już mnie dopadly :p plamienie póki co przeszło jest czysto :)
Na motorze niestety długo nie pośmigam, bo po porodzie nie będzie z kim brzdąca zostawić. Nic to, nadrobię na stare lata :D
To się cieszę, że już jest dobrze :)
Masz już jakieś zachcianki? :D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry