reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

To masz kolejna porcje tytulow, a za to ze nie bedziesz sie mogla oderwac, recze wlasnymi rekami :D :
Syn, Dawca, Jutro, Obce dziecko, Idealna, Stalker, Lowcy glow, Cialo, Kancelaria, Uwiezione, Stokrotka w kajdanach, Piata kobieta, Samolot bez niej, Sasiad, Gra pozorow, Siostry, Bad mommy, Dziewczyna ktora przepadla, Trzy metry nad niebem, Dziewczyna ktora kochales, Miasto glin.

Uff, na razie tyle, ale jakby trzeba bylo wiecej to sie zglaszaj ;) :D
Spokojnie, zapodałyście taką ilość tytułów, ze na 3 miesiące bede miała [emoji4]

reklama
No ja też słyszałam że za tydzień śnieg [emoji53] pieczemy kopiec kreta (nie z torebki) która chce? [emoji8][emoji8]

U nas tak zawsze że jak się ochlodzi to odrazu zrobi się zima ze sniegiem ale narazie korzystajmy że słoneczka my za tydzień na weselicho i oby była tak ładnie jak dzisiaj a ja będę na tym weselu jak na szpilkach bo w pon 22go termin @

Dziewczyny ja też do pieczenia mam dwie lewe ręce mimo iż robię według przepisu [emoji23] myślę, że to wina mojego piekarnika [emoji23]
Może średnio wygląda, ale mam nadzieję, że smaczne [emoji16]
IMG_20181013_200612.jpg

Załączniki

• IMG_20181013_200612.jpg
    IMG_20181013_200612.jpg
    58,5 KB · Wyświetleń: 142
reklama
Do góry