reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Że dłużej myślisz ? No wracaj kochana i mi tu pisz co wiesz na ten temat wszystko
Ja po tabletkach antykoncepcyjnych miałam wysoką prolaktyne... cykle bezowulacyjne... I w sumie to zaczęłam miewac owulacje dopiero po kuracji clo, bo nic nie chciało ruszyć [emoji20] udało się zajsc w ciąże w 16 cyklu ... dopiero..
Ale tak jak mówię, u każdej kobietki jest inaczej.. jedna zajdzie w 1 cyklu , druga w 6, a trzecia w 30 :)

reklama
@Nat Bluebell jak mi też uda się zostać mamuśką jeszcze raz to moto też pójdzie w odstawkę na dłużej nie mam rodziców na miejscu żeby maleństwo podrzucać a później pewnie złapie bakcyla po rodzicach i będzie chciało jeździć :D

Ja po tabletkach antykoncepcyjnych miałam wysoką prolaktyne... cykle bezowulacyjne... I w sumie to zaczęłam miewac owulacje dopiero po kuracji clo, bo nic nie chciało ruszyć [emoji20] udało się zajsc w ciąże w 16 cyklu ... dopiero..
Ale tak jak mówię, u każdej kobietki jest inaczej.. jedna zajdzie w 1 cyklu , druga w 6, a trzecia w 30 :)
Moja kuzynka zaszła w pierwszym, a brała chyba z 10 lat. Sama była w szoku, bo liczyła że trochę im to zajmie i wcale aż tak jej się nie spieszyło. Także serio to bardzo indywidualna sprawa.

Ja mam o tyle dobrze że @ dostaje jak w zegarku i w tym miesiącu miałam nawet książkowa owu bo testy 2 dni pik pokazywały i śluz taki jak powinien być , no chyba że pęcherzyk nie pękł [emoji52] właśnie na ten cykl bardzo liczyłam i lipa heh no nic zobaczymy co to będzie dalej z pierwszym dzieckiem pół roku po tabletkach zaszłam dopiero ale to było 15 lat temu i te tabletki też inne były [emoji6]

Mialas 16 cykli clo?ja niedlugo zaczne 2 cykl.Myslisz ze dzieki clo zaszlas?:)

Mialas 16 cykli clo?ja niedlugo zaczne 2 cykl.Myslisz ze dzieki clo zaszlas?:)
Ja brałam tabletki ponad 6 lat :p I w przeciągu roku zaszłam dwa razy w ciążę. W pierwszą ok. 4 miesięcy po odstawieniu, później się nie starałam i teraz :) Mam nadzieje, że tym razem skończy się lepiej. Jak myślicie jest sens iść teraz do lekarza? Umówiłam się 22 października i nie wiem czy powinnam iść wcześniej ;)

Ja brałam tabletki ponad 6 lat [emoji14] I w przeciągu roku zaszłam dwa razy w ciążę. W pierwszą ok. 4 miesięcy po odstawieniu, później się nie starałam i teraz :) Mam nadzieje, że tym razem skończy się lepiej. Jak myślicie jest sens iść teraz do lekarza? Umówiłam się 22 października i nie wiem czy powinnam iść wcześniej ;)
Ktory bedziesz miala wtedy t+d ?

Ps. Tez ide 22 [emoji6]

reklama
No ja też nałogowo czytam [emoji23] dlatego juz jestem blisko końca i chcę się w nowe zaopatrzeć [emoji23][emoji23][emoji41]
To masz kolejna porcje tytulow, a za to ze nie bedziesz sie mogla oderwac, recze wlasnymi rekami :D :
Syn, Dawca, Jutro, Obce dziecko, Idealna, Stalker, Lowcy glow, Cialo, Kancelaria, Uwiezione, Stokrotka w kajdanach, Piata kobieta, Samolot bez niej, Sasiad, Gra pozorow, Siostry, Bad mommy, Dziewczyna ktora przepadla, Trzy metry nad niebem, Dziewczyna ktora kochales, Miasto glin.

Uff, na razie tyle, ale jakby trzeba bylo wiecej to sie zglaszaj ;) :D

Do góry