reklama
Nat Bluebell
Fanka BB :)
Ja w tym cyklu miałam sporo mlecznobiałego, dość płynnego.Specjalistki powiedzcie jaki śluz powinien być po owu na 9 dni przed @?
Ja liczę na synka, więc moto koniecznie musi odziedziczyć@Nat Bluebell jak mi też uda się zostać mamuśką jeszcze raz to moto też pójdzie w odstawkę na dłużej nie mam rodziców na miejscu żeby maleństwo podrzucać a później pewnie złapie bakcyla po rodzicach i będzie chciało jeździć
Zrobiłam test owu i teoria się potwierdza, krecha testowa aż czarna
Załączniki
Trzymam kciuki aby się nie pojawiła [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]Jutro termin @. Ciekawa jestem czy się pojawi [emoji87][emoji86]
MasterKa
[emoji7][emoji8]Trzymam kciuki aby się nie pojawiła [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
A kiedy kochana testujesz ? Musi się tobie udać wierzę w to że będzie dzidziołek musi [emoji8][emoji7][emoji7][emoji8]
Loli05
Wow ale krechaJa w tym cyklu miałam sporo mlecznobiałego, dość płynnego.
Ja liczę na synka, więc moto koniecznie musi odziedziczyć
Zrobiłam test owu i teoria się potwierdza, krecha testowa aż czarna Zobacz załącznik 907240
martoosia04
Właśnie pojawiły mi się wyniki bety po 48h i mam przyrost 194% . Uspokoiłam się ufff
Brawo brawo! [emoji173]️
Lu_cy
Także lepiej chyba robić owulacyjne hehe wyjdzie taniejWow ale krecha
reklama
martoosia04
Ciekawe czy one ciemne wychodzą cały czas od owu, czy bledną,bledną i po zagnieżdżeniu ciemnieją [emoji848][emoji848][emoji848] jak myślicie?