reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Ale taka mocna mocna kreska? Pokaz!

The Crown super [emoji173]️
Riverdale chyba 3 sezon wyszedł wczoraj.
Identyczne miałam podczas owu
20181013_085426.jpg

Załączniki

• 20181013_085426.jpg
    20181013_085426.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 183
reklama
Woooow! [emoji7] ale krecha! Szkoda że nie testowałaś codziennie byśmy wiedziały czy coś się zmienia czy nie w trakcie oczekiwań na II. [emoji23]
Taka mini nadzieja dla nas, jeszcze się starających.
Mogłam bo odkąd zobaczyłam te przeswitujace żyły to już mi się wydawało że pykło. Ale jeśli ktoś przeczuwa to może robić te testy. Stworzymy jakaś teorie heheh

Nie koniecznie by był cień :) Powtórz test rano z pierwszego sika :) 3mam kciuki

Dużo dziewczyn czeka na @ więc jakieś II muszą się jeszcze pokazać :**

ja 2dc
Dzisiaj mam dostać @więc zobaczę do wieczora,jeśli nie przyjdzie to jutro zrobię naczczo rano test.Ale nie robię sobie nadzieji bo śluz gesty biały czuję się do niczego od wczoraj pryszcze ból pleców i jeszcze dzisiaj w nocy miałam problem z jelitami całą noc sie męczyłam tak mnie brzuch bolał.więc czuję się okropnie.czekam na wredna@ ale jak by co to napisze
Pozdrawiam dziewczęta:-*

Dzisiaj mam dostać @więc zobaczę do wieczora,jeśli nie przyjdzie to jutro zrobię naczczo rano test.Ale nie robię sobie nadzieji bo śluz gesty biały czuję się do niczego od wczoraj pryszcze ból pleców i jeszcze dzisiaj w nocy miałam problem z jelitami całą noc sie męczyłam tak mnie brzuch bolał.więc czuję się okropnie.czekam na wredna@ ale jak by co to napisze
Pozdrawiam dziewczęta:-*

A może jednak.... ;)

Hej dziewczyny [emoji5]

Wczoraj popołudnie spędziłam w lesie, nazbieraliśmy maślaków i znaleźliśmy 2 prawdziwki gdzieś dopiero się pokazują , ale już na niedzielny obiad do polędwicy będą [emoji7]
A wieczór bardzo leniwy , spędzony na rozmowie i leżeniu przed tv..

Dzisiaj trochę więcej zabawy. Zaraz biore się za ciasto, bo robimy małe przyjęcie urodzinowe dla mojej mamy.. Sałatki itd..
A jeszcze trzeba dzisiaj skoczyć na cmentarz poogarniać grody na Wszystkich Świętych...
Wieczorem chyba jakieś ognisko sobie zrobimy, tylko też sobie nie poszalejemy , bo ja jutro zrana muszę wstać, bo mam zajęcia na studiach [emoji12]

Trzymam kciuki za Staraczki Nasze [emoji110] [emoji110]
A któraś z Was testuje na dniach ? [emoji6]
Ale fajowo!!! Grzybobranie i ogniska uwielbiam!! Ale przyjemny weekendzik masz [emoji5]
Ja miałam wczoraj totalny shut off, padłam nie wiem kiedy, ale chyba coś ok 21ej i wstałam dopiero [emoji5] i się zastanawiam co dziś robić [emoji848], bo mój M. wczoraj posprzątał jak spałam [emoji5]

reklama
Do góry