MasterKa
Fanka BB :)
Spoko, ja też oczekuję, takze jest nas dwie [emoji1422]Nie tym razem [emoji12] ja tu chyba zostanę niedlugo sama [emoji12]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spoko, ja też oczekuję, takze jest nas dwie [emoji1422]Nie tym razem [emoji12] ja tu chyba zostanę niedlugo sama [emoji12]
3Spoko, ja też oczekuję, takze jest nas dwie [emoji1422]
Oby się to szybko zmieniło [emoji177]
Ale zaczelas od slabych kresek i skończyłaś na mocnych? A ja moglam miec ta najciemniejsza kreske w dniu 10 cyklu a ze pierwszy test zrobilam 11 to zaczęła słabnąć bo jezeli owulacja byla 11dc to pasek mocny chyba pokazuje sie od 24 do 36godz przed tak? A nie w dniu owulacji? Jezeli tak jest jak pisze to poprostu przegapilam ten momet i zaczne w następnym cyklu od 9 dnia a nie 11Moja wczoraj słabła a dzisiaj dwie grube krechy
Zostaje zostaje [emoji6]Wez przestań zostań tu ze mną
Aa po czym Twój lekarz postawił taką diagnoze , bo w sumie PCO i PCOS to są dwie odrębne sprawy.. Sama diagnozowałam się w tym kierunku, i jestem ciekawaNo mam niby PCOS ,lekarz mowi ze pewnie raz owu jest raz jej ni ma a na 12 razy w roku to np moge zajsc przez to 6 lub 8 razy.
Jakby tylko minimalnie, ale to zależy, bo na pierwszy rzut oka wszystkie wydają się być takie same.. Ale ekspertem nie jestem i to taka niepewna ocenaDziewczyny powiedzcie czy kreska moja z dziś słabnie czy mi sie wydaje?? Robie test od 11dc dziś jest 13. 11 czułam jak mnie boolalo w podbrzuszu i jajniki teraz nie boli wiec wynikałoby ze owulacja byla 11dnia? Czy w ogóle jej nie bylo bo te paski sa np za słabe? Co myslicie o tym ja nigdy nie robilam tych testow wiec nie mam porównania. Wysylam zdjecie...
Zobaczę co bedzie jutro bo kalendarzowo to jutro powinna być heheZostaje zostaje [emoji6] Aa po czym Twój lekarz postawił taką diagnoze , bo w sumie PCO i PCOS to są dwie odrębne sprawy.. Sama diagnozowałam się w tym kierunku, i jestem ciekawa Jakby tylko minimalnie, ale to zależy, bo na pierwszy rzut oka wszystkie wydają się być takie same.. Ale ekspertem nie jestem i to taka niepewna ocena
Pewnie, że tak.. Może Ci się owu przesunęła , bo one na pozytywy nie wyglądają i nawet jakby jeszcze nie ciemniały.. Możliwości jest kilka , ale ważne żeby owu była i boboseksy [emoji6] [emoji6]Zobaczę co bedzie jutro bo kalendarzowo to jutro powinna być hehe
I tak myślę że nie ma co popadac w paranoje przecież nie widział samego momentu bo byli pod kołdrą, a jedynie nogę mamy ja miałam bardzo długo pokój przejściowy z rodzicami i traumy nie mamNieraz można się zdziwic [emoji16] uwierz ! [emoji12]