reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Moja wczoraj słabła a dzisiaj dwie grube krechy
Ale zaczelas od slabych kresek i skończyłaś na mocnych? A ja moglam miec ta najciemniejsza kreske w dniu 10 cyklu a ze pierwszy test zrobilam 11 to zaczęła słabnąć bo jezeli owulacja byla 11dc to pasek mocny chyba pokazuje sie od 24 do 36godz przed tak? A nie w dniu owulacji? Jezeli tak jest jak pisze to poprostu przegapilam ten momet i zaczne w następnym cyklu od 9 dnia a nie 11

Któraś z Was pisała że żel jest dobry dla tych co mają owu. Ja wiem kiedy mam owu i tylko wtedy mam mokro. W inne dni Sahara albo okres :)

Wez przestań zostań tu ze mną
Zostaje zostaje [emoji6]
No mam niby PCOS ,lekarz mowi ze pewnie raz owu jest raz jej ni ma a na 12 razy w roku to np moge zajsc przez to 6 lub 8 razy.
Aa po czym Twój lekarz postawił taką diagnoze , bo w sumie PCO i PCOS to są dwie odrębne sprawy.. Sama diagnozowałam się w tym kierunku, i jestem ciekawa
Dziewczyny powiedzcie czy kreska moja z dziś słabnie czy mi sie wydaje?? Robie test od 11dc dziś jest 13. 11 czułam jak mnie boolalo w podbrzuszu i jajniki teraz nie boli wiec wynikałoby ze owulacja byla 11dnia? Czy w ogóle jej nie bylo bo te paski sa np za słabe? Co myslicie o tym ja nigdy nie robilam tych testow wiec nie mam porównania. Wysylam zdjecie...
Jakby tylko minimalnie, ale to zależy, bo na pierwszy rzut oka wszystkie wydają się być takie same.. Ale ekspertem nie jestem i to taka niepewna ocena

Widzę że jest temat o sluzie ;)
U mnie np jest tak że w płodne dni odczuwam że jest mi mokro ale nie widać tego rozciagliwego śluzu pojawia się np jak dłużej posiedzę na kibelku to wtedy wypływa (sorry za określenie) a tak to go nie widać.... W inne dni tak nie ma a wiesiołka biorę od 9 cykli i tylko właśnie tak to się zmieniło....
Gratuluję kreseczek ;)

Zostaje zostaje [emoji6] Aa po czym Twój lekarz postawił taką diagnoze , bo w sumie PCO i PCOS to są dwie odrębne sprawy.. Sama diagnozowałam się w tym kierunku, i jestem ciekawa Jakby tylko minimalnie, ale to zależy, bo na pierwszy rzut oka wszystkie wydają się być takie same.. Ale ekspertem nie jestem i to taka niepewna ocena
Zobaczę co bedzie jutro bo kalendarzowo to jutro powinna być hehe:)

reklama
Do góry