reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Wlasnie sobie zrobilam test na owu i jest bialutko a wedlug kaledarza mam jutro owu;((paskuje od 4 dni i byly lekko rozowe i nagle wczoraj jasniutko a dzis juz nic.Zaluje ze nie testowalam szybciej moze ominela mnie owu i moze kreski byly mocniejsze,clo mi wszytko rozregulowala .jestem w 16dc

Ja piłam ziola ojca sroki. Wierzę w to ze mi pomogly
Temperaturę mam 36.9 nie mierze regularnie ale utrzymuje się na tym poziomie... Okres za trzy dni. Kiedy za zwyczaj spada temperatura przed okresem?wiem też że mało wiarygodna jest skoro nie mierze jej kilku miesięcy ale czy to może mieć jakiś związek

Temperaturę mam 36.9 nie mierze regularnie ale utrzymuje się na tym poziomie... Okres za trzy dni. Kiedy za zwyczaj spada temperatura przed okresem?wiem też że mało wiarygodna jest skoro nie mierze jej kilku miesięcy ale czy to może mieć jakiś związek
Ja też od ponad tygodnia mam ok. 37, teraz 37,4... Zastanawiam się nad tym samym. Okres też powinien być jakoś zaraz :p

reklama
Do góry