reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Temperaturę mam 36.9 nie mierze regularnie ale utrzymuje się na tym poziomie... Okres za trzy dni. Kiedy za zwyczaj spada temperatura przed okresem?wiem też że mało wiarygodna jest skoro nie mierze jej kilku miesięcy ale czy to może mieć jakiś związek
Mi temp.leci tak z 24h przes okresem robi sie jakies 36.8 np. No ale wiadomo kazdy inny jest,pamietam jak w ciazy bylam to temp czy rano czy wieczorem byla powyzej 37,a miezylam nonstop bo mi sie okres 10 dni spoznial i testy tez nic nie pokazywaly i juz gupialam kompletnie...

Od owu mierze...więc wiem że to żadne badanie...Ale to pierwszy cykl w którym badam...No tak tylko sobie pomyślałam że może mimo to..
To nie masz sie czym sugerowac tak na prawde. Nie wiesz jakie masz te nizsze tempki sprzed owu wiec nie wiesz czy te 37° to tak na prawde nie poziom niższych temperatur twojego organizmu

Mam pytanie do dziewczyn mierzących temperaturę, bo ja dopiero pierwszy cykl z termometrem.. Jestem w 18 dc przy cyklach 26-27 dniowych i nie było jeszcze skoku. To znaczy że nie ma szans na owulację? :( test owu wyszedl w niedzielę (15dc) ale to pewnie nic nie znaczy

Mierzę bardzo dokładnie, termometr z dwoma cyframi po przecinku, pora zawsze ta sama.
Teraz się martwię czy ja w ogóle miewam te owulacje :/
Mi pozytywne testy wychodzily... owulacyjne... niestety monitoring owulacji tego nie potwierdzal. Dlatego ja nie będę kupować tych testów, na mnie chyba nie działają. Obserwacja śluzu mi wystarcza [emoji12]

Mam pytanie do dziewczyn mierzących temperaturę, bo ja dopiero pierwszy cykl z termometrem.. Jestem w 18 dc przy cyklach 26-27 dniowych i nie było jeszcze skoku. To znaczy że nie ma szans na owulację? :( test owu wyszedl w niedzielę (15dc) ale to pewnie nic nie znaczy

Mierzę bardzo dokładnie, termometr z dwoma cyframi po przecinku, pora zawsze ta sama.
Teraz się martwię czy ja w ogóle miewam te owulacje :/

Czasami temperatura nie skacze tak wyraźnie i np apki mogą tego nie zarejestrować. Może wstaw wykres to spróbujemy coś wyłuskać :)

Część dziewczyny u mnie chyba nici z tego cyklu:(okres za trzy dni i tak jak od owu cały czas pobolewaly mnie jajniki i miałam tkliwe piersi tak teraz te objawy się dość nasiliły i myślę że nic z tego nie będzie...chyba Po prostu miałam taki miesiąc z dolegliwościami...:(już nie robię sobie nadzieji...test robiłam 2 dni temu i nawet cienia2 kreski nie było czyli tak jak zawsze..dosłownie czuję że nic z tego i powiedzcię mi pijecie jakieś ziolka albo bierzecie jakieś wspomagające leki?kupiłam wczoraj z polecenia olej z Wiesiolka w kapsolkach ale może to za mało co już nie wiem Sama co jest skoro wyniki wszystko jest niby ok...może czymś sobie jeszcze do pomogę...pozdrawiam staraczki:-*
Mi lekarz zapisal duphaston pomaga niby zagniezdzic sie zarodkowi mam brac go od 16dc przez 10 dni jeden cykl za mną i nic teraz od niedzieli znowu zaczynam

reklama
Czasami temperatura nie skacze tak wyraźnie i np apki mogą tego nie zarejestrować. Może wstaw wykres to spróbujemy coś wyłuskać :)
Dzięki :) //edit: sorry, że taki wielki wyszedł, nie umiem tu wstawiać grafik
Screenshot_2018-10-10-21-47-45-760_com.sleekbit.ovuview.jpg

Załączniki

• Screenshot_2018-10-10-21-47-45-760_com.sleekbit.ovuview.jpg
    Screenshot_2018-10-10-21-47-45-760_com.sleekbit.ovuview.jpg
    58 KB · Wyświetleń: 157
Do góry