reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Cyce przestały być ,,ciążowe". Ot za mną jeden dzień , gdy nachodziły mnie myśli, że mooooożeeee się udało. No nic :) Tydzień do @. Zero objawów, znaków z nieba , przeczucia itd ;P

reklama
Cyce przestały być ,,ciążowe". Ot za mną jeden dzień , gdy nachodziły mnie myśli, że mooooożeeee się udało. No nic :) Tydzień do @. Zero objawów, znaków z nieba , przeczucia itd ;P
Hehe mam tak samo [emoji23] u mnie w niedzielę @.
A objawy.. raz są, raz nie ma [emoji1422] także ciężko nadążyć [emoji23]

Dzięki :) //edit: sorry, że taki wielki wyszedł, nie umiem tu wstawiać grafik Zobacz załącznik 906342

hmm no faktycznie nie widać tu jeszcze wzrostu. A w jaki sposób mierzysz temepraturę? Nie wstajesz w nocy? Śpisz te zalecane 4 godz przed pomiarem? Ja kiedyś mierzyłam pod językiem i wykresy mi nie wychodziły. No i dość wysokie masz te temperatury jak na pierwszą, może jakaś infekcja? Jeżeli mialabyś wiura itd to owu może się przesunąć.

hmm no faktycznie nie widać tu jeszcze wzrostu. A w jaki sposób mierzysz temepraturę? Nie wstajesz w nocy? Śpisz te zalecane 4 godz przed pomiarem? Ja kiedyś mierzyłam pod językiem i wykresy mi nie wychodziły. No i dość wysokie masz te temperatury jak na pierwszą, może jakaś infekcja?

wszystko po bożemu :) bez wstawania, zawsze tak samo (raz może miałam zarwaną noc i zmierzyłam o 5 zamiast o 7 ale to wyjątek), jak powtarzam pomiar to wychodzi tak samo z dokładnością do 0,02.
No nic, będę dalej mierzyć, może kiedyś wyjdzie.. albo sobie pozbieram info i pokażę lekarzowi. Lekarze w ogóle zwracają uwagę na te wykresy? czy traktują to jak testy owu, czyli fanaberia znudzonej laski co się naczytała za dużo forum? :)

@Ithi mamuśka, jak tam samopoczucie po pierwszym dniu ciążowym?[emoji1] [emoji1]

Dziewczyny, wciąż nie wiem czy testować jutro.... Ale chyba się skusze, bo jak wyjdzie negatyw to jutro mam wieczorem wolną chatę i chociaż winko na pocieszenie będzie! Trzymajcie kciuki, choć przeczucie negatywa wróciło, więc raczej dupa[emoji45]

reklama
Do góry