reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

W tym miesiącu wyluzowałam w miarę możliwości. Przyłożyłam się do starań. Było w odpowiednie dni i odpowiednio często ;) Jakoś nie wierzę, by to było takie proste . Mam gdzieś z tyłu głowy, że teraz nie będzie tak szybko.

Wy o Hashimoto. To i ja dorzucę kilka słów. Ostatnio byłam u dietetyka i pani dietetyk stwierdziła, że moje objawy pasują do hashimoto. Oczywiście , to nie była diagnoza, lecz sugestia, by sprawdzić tą sprawę. I to jakos przystopowało mój optymizm.
Ja za to nie mam żadnych objawów z wymienianych co do Hashimoto a jest ich na prawdę dużo to ja nie mam ani jednego.

reklama
W tym miesiącu wyluzowałam w miarę możliwości. Przyłożyłam się do starań. Było w odpowiednie dni i odpowiednio często ;) Jakoś nie wierzę, by to było takie proste . Mam gdzieś z tyłu głowy, że teraz nie będzie tak szybko.

Wy o Hashimoto. To i ja dorzucę kilka słów. Ostatnio byłam u dietetyka i pani dietetyk stwierdziła, że moje objawy pasują do hashimoto. Oczywiście , to nie była diagnoza, lecz sugestia, by sprawdzić tą sprawę. I to jakos przystopowało mój optymizm.
A sprawdzałaś poziom TSH teraz ?

Tak po prostu Cię boli? Bez żadnej przyczyny?
Ja przez ostatnie dni mam tak, że czuję takie mulenie, ściśnięcie w żołądku. Tak jakby chciało mi się wymiotować, ale nie moge...[emoji52] i zazwyczaj po przebudzeniu mam tak. A poprzedniej nocy to o 4 nad ranem mnie to obudzilo [emoji52]
Mam typowe objawy wrzodów. Jak przez długi czas jem bardzo ostre dania to boli mnie brzuch. Na wiosnę i jesień boli bez powodu. Przy wrzodach często w tym okresie się nasila. U mnie tez po przebudzeniu i dziś wzięłam alugastrin i pomogło od razu.

Mam typowe objawy wrzodów. Jak przez długi czas jem bardzo ostre dania to boli mnie brzuch. Na wiosnę i jesień boli bez powodu. Przy wrzodach często w tym okresie się nasila. U mnie tez po przebudzeniu i dziś wzięłam alugastrin i pomogło od razu.
Moj szwagier mial wrzody... Współczuję ogromnie... On to się momentami doslownie z bólu zwijał.

Hej dziewczyny, jakie plany na weekend?
Ja czekam na @ niby powinna być dziś ale miałam później owu więc pewnie będzie w niedzielę no i zacznę 4 cs.

reklama
Do góry