reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Dziewczyny licze na wasza wiedze bo w uk o lekarza ciezko nawet prywatnego..a wiec dzis biore ostatnia tabletke clo,(pierwszy cykl)no i moze za wczesnie zaczelam brac mialam od 5 dc a moj okres byl jakis dziki i zaczelam chyba za szybko...w kazdym razie biore 1 tabletke dziennie w tym cyklu ale nie mam zadnych objawow by cos sie dzialo...zadnych boli jajnikow brzucha itp i teraz nie wiem czy to(bole jajnikow itp) sie wydarzy jakos blizej owulacji czy poprostu tak dziko przechodze albo za mala dawka poprostu.Nie mam opcji monitoringu(wiem ze zle;()co myslicie jak u was bylo?

reklama
Trzymam kciuki za starania! A gdzie dokładnie mieszkasz? Bo ja też w UK :)

Hihihi :D ja się z pierwszą też długo meczylam ale jakoś się udało a druga 5h wszystkiego i gotowe :D

To może właśnie odpuść świece i pończochy i po prostu go z nienacka dorwij choćby w łazience :D
Wyskocz z szafy! To go na bank zdzi
Trzymam kciuki za starania! A gdzie dokładnie mieszkasz? Bo ja też w UK :)

Hihihi :D ja się z pierwszą też długo meczylam ale jakoś się udało a druga 5h wszystkiego i gotowe :D

To może właśnie odpuść świece i pończochy i po prostu go z nienacka dorwij choćby w łazience :D

Z szafy wyskocz...naga...albo lepiej w kominiarce!;)

U mnie dziewczyny chyba nie będzie tak łatwo o ciążę. Zrobiłam dzisiaj USG tarczycy żeby Endo miał cały pakiet badań. I możliwe że mam Hashimoto w końcu to genetyczne a siostra ma. W poniedziałek idę do lekarza to mam nadzieję że przedstawi mi sytuację. No chyba że to tylko jakieś zmiany po porodzie ale w końcu już Ponad rok minelo.
Życie jednak jest przewrotne całe życie TSH dobre w ciąży również dobre a tutaj nagle takie cos....
Zapewne mina wieki zanim zajde w ciążę...

Dziewczyny, jestem tydzień po owu i mam podwyższoną temperaturę. Czuję po sobie, że jestem "ciepła". Czy któraś we wczesnej ciąży tak miała ??

Dziewczyny, jestem tydzień po owu i mam podwyższoną temperaturę. Czuję po sobie, że jestem "ciepła". Czy któraś we wczesnej ciąży tak miała ??
Ja pamietam ze jak bylam przed testem ciazowym z synkiem to kiedykolwiek bym sobie nie zmierzyla temp w srodku to zawsze bylo powyzej 37 czy to rano wieczor itp malo pomoglam

A po jakim czasie byłyście 'na chodzie' po cc? Ja sie panicznie boje sn i co któraś koleżanka rodzi to jeszcze gorsze historie opowiada. Jakoś mi się ten cud narodzin nie widzi... Ale może zmienię zdanie jak zajde ;)
Kobieki ile macie lat?ja mam 34 i sobie czasem mysle ze moze juz pozno troche na drugie dziecko?tego bardzo zaluje,jakbym wiedziala ze to potrwa tyle czasu to bym duzzzooo szybciej zaczela starania,no ale kto to wiedzial;(
Mam 29 lat i staram się o drugie dziecko. Jak patrze na rodzinę i znajomych , to my z mężem jesteśmy ewenementem. Waszyscy najpierw ślub, znalezienie stałej pracy, potem budowa domu, a dziecko w planach na szarym końcu. My z mężem nie chcemy czekać, bo na dziecko nigdy nie będzie dobrego momentu. Zawsze są inne wydatki, podróże, praca. Zawsze coś. Może innym żyje się lepiej, gdy mają to życie tak krok po kroku zaplanowane.... My mamy dziecko i nie powodzi nam się gorzej ;) Córka nie pokrzyżowała nam planów ;)

reklama
Do góry