reklama
flor87
Fanka BB :)
Ja ide w pon do ginki i zobaczymy co powieNo to piatka bo ja w te teksty tez nie wierze.
Ogolnie bojowo sie nastawilam teraz. Odpuszczam ten cykl i stawiam na badania i wtedy zobacze co dalej.
flor87
Ja mam 31 i staram sie juz prawie od roku o 1Kobieki ile macie lat?ja mam 34 i sobie czasem mysle ze moze juz pozno troche na drugie dziecko?tego bardzo zaluje,jakbym wiedziala ze to potrwa tyle czasu to bym duzzzooo szybciej zaczela starania,no ale kto to wiedzial;(
Maga_ch
No jasne, zdaje sobie z tego sprawę i też będę pytać tutejszych lekarzy, bo to jednak inaczej wygląda w każdym kraju. A co do biegania i skakania, to też myślę ze rzadko ktora jest taka wysportowana po sn[emoji6] więc tak czy siak maratony trzeba odłożyćMaga_ch wiadomo cc to operacja, nie będziesz od razu biegać i skakać. Ale ja po tych 8h normalnie zajmowałam się mała. Myślę, że taki skarb dodaje siły I wtedy nic człowieka nie boli [emoji16]
Ja mam 34 i staram sie o 1. Trochę późno, ale tak się życie potoczyło, więc nie narzekam. Więcej raczej nie planuje chyba żebym nagle po pierwszym zlapala jakiegoś bejbikowego wirusa, to na szybko jeszcze coś się zmajstruje[emoji1]Kobieki ile macie lat?ja mam 34 i sobie czasem mysle ze moze juz pozno troche na drugie dziecko?tego bardzo zaluje,jakbym wiedziala ze to potrwa tyle czasu to bym duzzzooo szybciej zaczela starania,no ale kto to wiedzial;(
Martkaaa5
Mi w sobotę 40stka stuknie gin ostatnio do mnie mówi że zanim mój czas minie zdążę jeszcze dwójkę dzieci urodzić ale masz rację gdybym wiedziała że to nie tak odrazu to pewnie szybciej bym zaczeła staraniaKobieki ile macie lat?ja mam 34 i sobie czasem mysle ze moze juz pozno troche na drugie dziecko?tego bardzo zaluje,jakbym wiedziala ze to potrwa tyle czasu to bym duzzzooo szybciej zaczela starania,no ale kto to wiedzial;(
Loli05
Musisz miec zdrowe cialkoMi w sobotę 40stka stuknie gin ostatnio do mnie mówi że zanim mój czas minie zdążę jeszcze dwójkę dzieci urodzić ale masz rację gdybym wiedziała że to nie tak odrazu to pewnie szybciej bym zaczeła starania
Kaamilaaa
Haha nie no dwojki w ciagu roku to juz nie zdaze [emoji23] zreszta wiecej juz nie planuje [emoji6]Kamila- no ja Ci pisałam ostatnio , że jeszcze dwójkę zdążysz urodzić w ciągu roku [emoji16] A nie chciałaś mi wierzyć [emoji12]
Ja jestem tu jadna z mlodszych dziewczyn bo mam 22lata i w sumie zaluje ze wczesniej nie zaczelismy sie starac bo i tak zajęło nam to rok[emoji849]Kobieki ile macie lat?ja mam 34 i sobie czasem mysle ze moze juz pozno troche na drugie dziecko?tego bardzo zaluje,jakbym wiedziala ze to potrwa tyle czasu to bym duzzzooo szybciej zaczela starania,no ale kto to wiedzial;(
Ja moge śmiało powiedzieć ze po sn bardzo szybko doszlam do siebie, jak wrocilam ze szpitala to nie bylo juz nic mnie nie bolalo no i cale szczęście bo i zakupy i spacery i sprzatanie, gotowanie i zajmowanie sie dzieckiem bylo na mojej glowie więc ciesze sie ze nie mialam cc bo jakbym miała uwazac na blizne, nie dzwigac itd to nie wiem co by bylo [emoji849]No jasne, zdaje sobie z tego sprawę i też będę pytać tutejszych lekarzy, bo to jednak inaczej wygląda w każdym kraju. A co do biegania i skakania, to też myślę ze rzadko ktora jest taka wysportowana po sn[emoji6] więc tak czy siak maratony trzeba odłożyć Ja mam 34 i staram sie o 1. Trochę późno, ale tak się życie potoczyło, więc nie narzekam. Więcej raczej nie planuje chyba żebym nagle po pierwszym zlapala jakiegoś bejbikowego wirusa, to na szybko jeszcze coś się zmajstruje[emoji1]
AsiaGJ
Maga_ch, jak bym o sobie czytała [emoji1]Ja też 34 lata i staramy się o pierwsze dziecko. Również długo odkładalismy decyzję, głównie z powodu skomplikowanej sytuacji mieszkaniowej i innych zawirowań w życiu :-) Ja bym chciała mieć dwójke, najlepiej teraz jedno po drugim... chyba, że bliźniaczki się trafią[emoji173][emoji2]
reklama
MasterKa
Ona juz ma troje wnucząt, ale jeszcze ma dwóch bezdzietnych synów [emoji1422] i tak się doczekać nie może [emoji23][emoji23] a Ty mieszkasz z teściową?No to widze ze tesciowa juz nozkami przebiera na wnukiU mnie to takie niesmiale pytania padaja raz na rok...