MasterKa
Fanka BB :)
Folik skończyłam, więc jutro lecę z Pregną [emoji41]To jest lepsze od folik
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Folik skończyłam, więc jutro lecę z Pregną [emoji41]To jest lepsze od folik
No to owocnych boboseksów [emoji173][emoji173]HURRA chyba sie doczekalam i powinna byc jutro?Zobacz załącznik 903882
Jutro musisz go dorwać i niecnie wykorzystać Dziś niech jeszcze nabiera siłMaz juz spi,oby jeszcze jutro byl taki pozytyw ile trwa owu
Co ha bym bez was zrobila[emoji132]niech się lepiej dobrze wyspi na jutro akurat 3 dni nie bylo nic wiec powinny zolnierzyki byc silneNo więc na chorobowym są grosze chyba, że ma się specjalny kontrakt, ale to zazwyczaj w dużych firmach a macierzyński jest 6tyg 90% a kolejne 33 tylko znowu grosze. Dlatego tu kobiety normalnie pracują w ciąży i nie sciemniaja [emoji14] za to nikt nie robi problemów i jest to normalne, że kobieta rodzi dziecko i bierze urlop.
A gdzie mieszkasz?
Znam to, przyjaciółka z tygodniowym dzieckiem musiała iść osobiście do ZUSu udowadniać, że właśnie urodziła.
Ja zbieram już na sprzęt, żeby jak najszybciej zacząć [emoji14]
Test wskazuje że owu będzie za 24-36h o ile się nie mylę, więc jutro do roboty! [emoji173]️
Oby [emoji2]Co ha bym bez was zrobila[emoji132]niech się lepiej dobrze wyspi na jutro akurat 3 dni nie bylo nic wiec powinny zolnierzyki byc silne
Eee tam ważne na ile się czujesz [emoji4] pogoda tragiczna niestety :/Co za pogoda bryyyy ale dobrze ze środa to już prawie piątek u mnie dziś 7dc od piątku zacznę robić testy owu bo w zeszłym miesiącu fajnie już wychodziły a w sobotę dziewczyny u mnie zmiana kodu na 4 z przodu
Jasne że tak 40 to tylko cyfryEee tam ważne na ile się czujesz [emoji4] pogoda tragiczna niestety :/
Ja mam z bratem 4 lata różnicy i prawie brak kontaktu więc reguły nie ma, a mój mąż ze swoim rodzeństwem ma świetny kontakt zawsze sobie pomogą, święta i inne rzeczy zawsze razem [emoji4] fakt różnica mniejsza bo mają 31,27-moj mąż i 21 lat ale to i tak 10 lat różnicy pomiędzy najstarszym a najmłodszym rodzeństwemJa mam starsze rodzeństwo (18 i 16 lat różnicy) i dla mnie osobiscie to byla tragedia [emoji57] dlatego tak mi zależało na nie za duzej różnicy wieku [emoji4]
Ja też pochłonięta nowa pracą, ale ja się nie staram czekam aż dostanę dłuższą umowę może od listopada do Was wrócę już zapomniałam jaki to seks bez spiny, na luzie, bez myślenia, że trzeba "uważać" [emoji1]Hej dziewczynki
Jak tam leci u Was ?
Ja pochłonięta nową pracą, nie mam w pracy czasu nawet na jedzenie a po południu to już nawet nie chce mi się nadrabiać tylu stron co się rozpisujecie [emoji14]
Będę zaglądać co jakiś czas i gratulować Wam kolejnych kreseczek
U mnie prawie koniec @ , jutro może mi się skończy - w weekend mamy wesele a takie zimne wiatry wieją , że nie wiem jak się ubrać :/
No i tak chyba zaraz jakoś 1-2 dni po @ bd próbować coś działać ale tak na luzie bez spiny narazie - będzie co ma być