reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Hej dziewczynki ;)

Jak tam leci u Was ?
Ja pochłonięta nową pracą, nie mam w pracy czasu nawet na jedzenie a po południu to już nawet nie chce mi się nadrabiać tylu stron co się rozpisujecie :p
Będę zaglądać co jakiś czas i gratulować Wam kolejnych kreseczek :tak:
U mnie prawie koniec @ , jutro może mi się skończy - w weekend mamy wesele a takie zimne wiatry wieją , że nie wiem jak się ubrać :/
No i tak chyba zaraz jakoś 1-2 dni po @ bd próbować coś działać ale tak na luzie bez spiny narazie - będzie co ma być :D

reklama
Laski takie kłucie w podbrzuszu miałam i mam, że nawet test ciazowy zrobiłam. Ciągniecie i kłucie jak na @. A moze to jakas infekcja... nie podoba mi sie śluz :/ niby lepki, ni to kremowy. A wkładka taka przybrudzona :/

Hej dziewczynki ;)

Jak tam leci u Was ?
Ja pochłonięta nową pracą, nie mam w pracy czasu nawet na jedzenie a po południu to już nawet nie chce mi się nadrabiać tylu stron co się rozpisujecie [emoji14]
Będę zaglądać co jakiś czas i gratulować Wam kolejnych kreseczek :tak:
U mnie prawie koniec @ , jutro może mi się skończy - w weekend mamy wesele a takie zimne wiatry wieją , że nie wiem jak się ubrać :/
No i tak chyba zaraz jakoś 1-2 dni po @ bd próbować coś działać ale tak na luzie bez spiny narazie - będzie co ma być :D
U mnie też jutro powinien być koniec małpy. Dobrze że praca Cię pochłania nie masz tyle czasu na rozmyślania o ciąży i o zobaczysz niedługo się uda :)

Dzis u mnie 25dc. Piersi bola dalej i podbrzusze. Nie wytrzymam do terminu @ wiec dzis kupuje test i rano zrobie.
To ja czekam na kreski! :) jestem niemal pewna że będą :D

Cześć! Jak ja ci zazdroszczę tej nudy :rolleyes2:
Ja wczoraj po powrocie od gin miałam całą skrzynkę zawaloną mailami. Dziś już po 7-ej rozdzwonił się telefon :wściekła/y: Staram się ogarnąć ten armagedon.
A w temacie, to coś mi się zaczyna kręcić w brzuchu na @, choć ta ma przyjść za tydzień :confused2:
Przeżyłam jakoś, przynajmniej dobre jedzenie dawali :D ostatnio tylko bym jadła :p

no zaden bo załam całkiem i nie wyszla nawet kontrolna heheheh za godzine przyjda znowu i mam znowu sikac :p:p:p:p
No beka :D i oczywiście że ciemniejsze tylko jeszcze i tak wcześnie.

Dostałam @ ;)
witam się zatem w 1 dc starania vol 4 ;)

A piersi bardzo często mnie bolą zaraz przed @ i wtedy też myślę, czy to aby nie ciąża ;)
Życzę owocnego października! ❤️

Nieuzasadniona suplementacja żelazem prowadzi do makrosomii płodu i wytwarzania wolnych rodników. Nie powinno się suplementować w 1 trymestrze. Za to DHA warto brać od początku ciąży, chyba że się je minimum 2 porcje tłustych ryb morskich w tygodniu :)
Ja jem mnóstwo ryb, ale Prenatal też ma dha, żelaza nie tykam póki co bo zawsze miałam dobre.

Ta srodkowa najladniejsza [emoji14] mysle ze ten z allegro to jakis lipny i dlatego nie wyszedl jak powinien [emoji6] zrob jutro rano normalny i juz kreska bedzie lepsza [emoji14]
I zapraszam na czerwcowki [emoji14]
W czerwcówkach trochę nuda i dretwo póki co, więc czekam na was więcej! :D

Dziewczyny wy piszecie o różnicy wieku u mnie będzie 20 lat jak się uda :D:D:D
No właśnie :D u mnie 14 i 12. :p

Laski takie kłucie w podbrzuszu miałam i mam, że nawet test ciazowy zrobiłam. Ciągniecie i kłucie jak na @. A moze to jakas infekcja... nie podoba mi sie śluz :/ niby lepki, ni to kremowy. A wkładka taka przybrudzona :/
I jak test nic? Który to dzień cyklu?

Dzisiaj ale dość późno myślę że koło 22 chociaż niby o 20 powinny być ale oni tak zawsze są opóźnieni. Dzisiaj robiłam w innym laboratorium żeby mieć pewność że nikt się nie pomylił co do tego TSH zanim zacznę brać leki bo wiem że jak już się je zacznie brać to potem to skacze.
Poprzednio, w którym robiłaś? Ja w Diagnostyce miałam niższe TSH niż w lokalnym laboratorium, ale niewielkie różnice to były

reklama
Dziewczyny ile u Was trwa @? U mnie pierwszy dzień i noc tragedia, później 2 dni bardzo umiarkowanie i później z 5 dni potrafi mi się ciągnąć większe bądź mniejsze plamienie...

Do góry