reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Wygraliśmy!!!!!!!!!!!!! Jest!!! [emoji1]
[emoji1200][emoji1200][emoji1200][emoji1200][emoji1200][emoji1200][emoji1200][emoji1200][emoji1200][emoji1200] niech ta siatkówka a końcu będzie naszym sportem narodowym a nie piłka nożna..bo tam tylko kasa a zero gry. A tu... panowie pięknie grali i grają nadal!!!![emoji1200][emoji1200] ale ciężkiego przeciwnika mają [emoji1054]

reklama
Ja stosuję suplementy jednoskładnikowe, uważam, że takie są najlepsze
Tak, jak najbardziej się zgodzę z Tobą tylko ja nie umiem sobie tego wszystkiego "dopasowac" i z pamięcią też kiepsko o tylu tabletkach pamiętać ;) a mój lekarz jedyne co każe brać to kwas foliowy więc wolę chyba kompleksowy preparat brać na własną rękę ;)

[emoji1200][emoji1200][emoji1200][emoji1200][emoji1200][emoji1200][emoji1200][emoji1200][emoji1200][emoji1200] niech ta siatkówka a końcu będzie naszym sportem narodowym a nie piłka nożna..bo tam tylko kasa a zero gry. A tu... panowie pięknie grali i grają nadal!!!![emoji1200][emoji1200] ale ciężkiego przeciwnika mają [emoji1054]
Zgadzam się w 100%!!!!! [emoji173] [emoji1] [emoji1]

U mnie 18dc i termin @ między 11 a 13.10. Mój m będzie wtedy w delegacji, więc jakby co testuje tylko z wami[emoji1] [emoji1] [emoji1] Ciekawe czy bym wytrzymała do jego powrotu, czy by się dowiedział przez whatsappa..
No to będzie prawdziwy boom testowy :D Obstawiam, że nie wytrzymasz :p

reklama
Moj M. pojechał dzis do Ostrowa na inwenturę i cały dzien siedze sama. Dziewczyny, które nie maja facetów przy sobie - szacun! Ja juz szaleje!
No mój jak wyjechał na delegacje to żartowałam sobie, że super odpoczniemy od siebie. Pierwszy tydzień zajęta byłam pracą i było ok. A drugi ... kurcze zaczęłam już tęsknić ;)

Do góry