reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Eee nie u mnie właśnie boboseksy :) miałam 16dc nie jestem zsynchronizowana jeszcze z nikim z okresem chyba
Ja też nie mam nikogo do wspólnego testowania, bo czy któraś jest dopiero świeżo po staraniach :D
Na @ czekam do swoich imienin, zobaczymy czy będzie co świętować

reklama
@Azulka_26 a co tam u Ciebie, jak się mąż czuje ?
Z mężem coraz lepiej[emoji4] Już chodzi o własnych siłach. Czekamy na obchód, i jak będzie wszystko dobrze to dziś wraca do domu. Ogólnie to byl 2,5 dnia bez jedzenia, dopiero dziś rano dostał jakąś pseudozupę[emoji23]
Także teraz będę rzadziej tu zaglądać bo chcemy ten miesiąc spędzić tylko we dwoje[emoji7][emoji120]
Trzymam kciuki za Was dziewczyny[emoji173]
InShot_20180929_084519311~2.jpg

Załączniki

• InShot_20180929_084519311~2.jpg
    InShot_20180929_084519311~2.jpg
    58,2 KB · Wyświetleń: 150
Napewno wszystko będzie dobrze ;) myślałam, że ten test robiłaś już jakiś czas temu.

Ja 5 lat temu, w listopadzie się dowiedziałam o ciąży. Teraz starania idą tak sobie i jakoś słabo to widzę [emoji14]
Ja dokładnie 5 lat temu bylam juz jakos w 8 tygodniu[emoji3][emoji4][emoji7]
Z mężem coraz lepiej[emoji4] Już chodzi o własnych siłach. Czekamy na obchód, i jak będzie wszystko dobrze to dziś wraca do domu. Ogólnie to byl 2,5 dnia bez jedzenia, dopiero dziś rano dostał jakąś pseudozupę[emoji23]
Także teraz będę rzadziej tu zaglądać bo chcemy ten miesiąc spędzić tylko we dwoje[emoji7][emoji120]
Trzymam kciuki za Was dziewczyny[emoji173] Zobacz załącznik 902737
Niech maz dochodzi do siebie [emoji4]oby ten miesiac byl dla was owocny [emoji4]

Witam dziewczyny w tą słoneczną sobotę i mnie dzisiaj 3dc zakupie dziś wiesiołek i te suple co pisałyscie pregra start jakoś chyba się zwaly i od poniedziałku działam znowu za tydzień w sobotę mam 40stke może sobie zrobię taki prezent :D8-)

hej dziewczyny :)
u mnie dzis 25 dc ,im.męża,milo by było zrobic mu prezent w postaci I I kresek :D ale nie tym razem :) pryszcz mi sie juz pojawil(nie ten co zawsze zwiastyujacy okres:p,ale jednak) i dla mnie to juz jest oznaka zblizajkacego sie okresu.takze ja testow nie robie czekam na @ tylko jestem ciekawa czy po luteinie i acardzie mi sie lekko nie obsunie termin....

hej dziewczyny :)
u mnie dzis 25 dc ,im.męża,milo by było zrobic mu prezent w postaci I I kresek :D ale nie tym razem :) pryszcz mi sie juz pojawil(nie ten co zawsze zwiastyujacy okres:p,ale jednak) i dla mnie to juz jest oznaka zblizajkacego sie okresu.takze ja testow nie robie czekam na @ tylko jestem ciekawa czy po luteinie i acardzie mi sie lekko nie obsunie termin....
Powiem ci tak ja kilka dni przed testem mialam wszystkie mozliwe objawy @ i buzke tez mialam cala wysypana a jednak @ nie przyszla [emoji14]

Azulka cieszcie sie mezem soba :* trzymam kciuki za pazdziernik:*

reklama
Bardzo się cieszę, że wszystko w porządku. Cieszcie się sobą ile wlezie :tak:
Teraz powinno być już tylko z górki :)
Możesz mnie proszę jeszcze dopisać na 1 stronę?

Do góry