Dżasta :)
Fanka BB :)
A teraz ode mnie 
Cała się trzęse i nawet śniadania nie mogę zjeść Zobacz załącznik 902423
Gratulację
Spokojnej i bezobjawowej ciąży
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A teraz ode mnie 
Cała się trzęse i nawet śniadania nie mogę zjeść Zobacz załącznik 902423
Dziękuję i wysyłam zarazkiKamila, Nat Bluebell wieeeelkie gratulacje !!!!!!!!!!!!! Spokojnych i nudnych 9 miesięcy życzę. I proszę o wysłanie fluidków
A to probiotyk jest? Niestety nie znam się na tym, ale probiotyk nie powinien zaszkodzić.Muszę się was coś doradzić. Po tych wczasach i moczeniu w basenie mam jakieś dziwne uczucie mokrosci, boję się że coś załapałam. Myślicie że mogę sobie zaaplikowac iladian, mam też lactovaginal. Tylko nie wiem czy ten iladian nie zaszkodzi jakbyśmy chcieli dziś poprawić [emoji5]
Ech, trzymam kciuki za ten cyklNo ja mam nadzieję w każdym bądź razie mogłam tego testu nie robić bo witam się w 3 cyklu ;P
To ja a Tobie życzę żebyś w tym cyklu szczęśliwie zaszłaHej dziewczynki
Witam się w 1-2 dc , wczoraj wieczorem delikatne zabarwienie śluzu, trochę w nocy i dziś się rozkręciło :/ ciężko Was nadrobić bo nie było mnie chyba ze 2-3dni i już ponad 80 str
Także nie wiem komu gratulować , przede mną nowy cykl i dużo pracy w pracy
Ja wam się pochwale tylko, mój synek ma dziś rok taka dumna jestem, opłacało się męczyć tyle godzin żeby zobaczyć takie cudo
Nie, zawsze jak jest owu to wychodzi jaśniejsza. Jak nie ma to ciemniejsza. Dlatego bardzo mi pasują te testyLucy a ten test nie jest przypadkiem wadliwy ? Strasznie jasna ta kontrolna kreska.
Zarazki złapane Bardzo się cieszę, że to nie torbiel I z całego serducha trzymam kciuki. Mam nadzieję, że nie opuścisz nas i będziesz pisać co słychać u Ciebie i dzidziDziękuję i wysyłam zarazki
A to probiotyk jest? Niestety nie znam się na tym, ale probiotyk nie powinien zaszkodzić.
Tak czy inaczej dzialajcie
Ech, trzymam kciuki za ten cykl
To ja a Tobie życzę żebyś w tym cyklu szczęśliwie zaszła
Życzę powodzenia. Ja już drugi cykl lykam olej z wiesiołka i też liczę na efekty.No dobra w tym cyklu zaopatrzyłam się w olej z wiesiołka i w ten żel coninve plus bo u mnie nie jest za ciekawie ze śluzem do tego planuje iść zrobić badanie na TSH i prolaktynę w poniedziałek tak z ciekawości czy mi się nic nie rozregulowało. No i tak poza tym to cóż kolejny miesiąc przed nami ale jak to się mówi do trzech razy sztuka ;P
Mobilizacja pełną parą Tak 3maćNo dobra w tym cyklu zaopatrzyłam się w olej z wiesiołka i w ten żel coninve plus bo u mnie nie jest za ciekawie ze śluzem do tego planuje iść zrobić badanie na TSH i prolaktynę w poniedziałek tak z ciekawości czy mi się nic nie rozregulowało. No i tak poza tym to cóż kolejny miesiąc przed nami ale jak to się mówi do trzech razy sztuka ;P
A jakiej to firmy ? Ja mam 1 kupione takie tanie to nigdy testowa mi nie wyszła ciemniejsza. Jak raz kupiłam droższe pakowane po 5 sztuk, to super pokazywały owu.Nie, zawsze jak jest owu to wychodzi jaśniejsza. Jak nie ma to ciemniejsza. Dlatego bardzo mi pasują te testy