reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Kamila, Nat Bluebell wieeeelkie gratulacje !!!!!!!!!!!!! Spokojnych i nudnych 9 miesięcy życzę. I proszę o wysłanie fluidków :)
Dziękuję i wysyłam zarazki ❤️
Muszę się was coś doradzić. Po tych wczasach i moczeniu w basenie mam jakieś dziwne uczucie mokrosci, boję się że coś załapałam. Myślicie że mogę sobie zaaplikowac iladian, mam też lactovaginal. Tylko nie wiem czy ten iladian nie zaszkodzi jakbyśmy chcieli dziś poprawić [emoji5]
A to probiotyk jest? Niestety nie znam się na tym, ale probiotyk nie powinien zaszkodzić.
Tak czy inaczej dzialajcie :)

No ja mam nadzieję :D w każdym bądź razie mogłam tego testu nie robić bo witam się w 3 cyklu ;P
Ech, trzymam kciuki za ten cykl ❤️

Hej dziewczynki :)
Witam się w 1-2 dc , wczoraj wieczorem delikatne zabarwienie śluzu, trochę w nocy i dziś się rozkręciło :/ ciężko Was nadrobić bo nie było mnie chyba ze 2-3dni i już ponad 80 str :p
Także nie wiem komu gratulować , przede mną nowy cykl i dużo pracy w pracy ;)
To ja :D a Tobie życzę żebyś w tym cyklu szczęśliwie zaszła :)

No dobra w tym cyklu zaopatrzyłam się w olej z wiesiołka i w ten żel coninve plus bo u mnie nie jest za ciekawie ze śluzem do tego planuje iść zrobić badanie na TSH i prolaktynę w poniedziałek tak z ciekawości czy mi się nic nie rozregulowało. No i tak poza tym to cóż kolejny miesiąc przed nami ale jak to się mówi do trzech razy sztuka ;P

Dziękuję i wysyłam zarazki ❤️

A to probiotyk jest? Niestety nie znam się na tym, ale probiotyk nie powinien zaszkodzić.
Tak czy inaczej dzialajcie :)

Ech, trzymam kciuki za ten cykl ❤️

To ja :D a Tobie życzę żebyś w tym cyklu szczęśliwie zaszła :)
Zarazki złapane :) Bardzo się cieszę, że to nie torbiel :) I z całego serducha trzymam kciuki. Mam nadzieję, że nie opuścisz nas i będziesz pisać co słychać u Ciebie i dzidzi :)

No dobra w tym cyklu zaopatrzyłam się w olej z wiesiołka i w ten żel coninve plus bo u mnie nie jest za ciekawie ze śluzem do tego planuje iść zrobić badanie na TSH i prolaktynę w poniedziałek tak z ciekawości czy mi się nic nie rozregulowało. No i tak poza tym to cóż kolejny miesiąc przed nami ale jak to się mówi do trzech razy sztuka ;P
Życzę powodzenia. Ja już drugi cykl lykam olej z wiesiołka i też liczę na efekty.

Mobilizacja pełną parą :) Tak 3mać

reklama
Nie, zawsze jak jest owu to wychodzi jaśniejsza. Jak nie ma to ciemniejsza. Dlatego bardzo mi pasują te testy
A jakiej to firmy ? Ja mam 1 kupione takie tanie to nigdy testowa mi nie wyszła ciemniejsza. Jak raz kupiłam droższe pakowane po 5 sztuk, to super pokazywały owu.

Do góry