reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Muszę się was coś doradzić. Po tych wczasach i moczeniu w basenie mam jakieś dziwne uczucie mokrosci, boję się że coś załapałam. Myślicie że mogę sobie zaaplikowac iladian, mam też lactovaginal. Tylko nie wiem czy ten iladian nie zaszkodzi jakbyśmy chcieli dziś poprawić [emoji5]

reklama
Ale ze mnie kolek. Umowilam sie do gina na 9.10 a 6.10 mam dostac @. Wiec licze ze nie przyjdzie i nie bede musiala zmieniac terminu wizyty bo koncza mi sie leki no i wypadalo by bym zrobila cytologie.

Hej dziewczynki :)
Witam się w 1-2 dc , wczoraj wieczorem delikatne zabarwienie śluzu, trochę w nocy i dziś się rozkręciło :/ ciężko Was nadrobić bo nie było mnie chyba ze 2-3dni i już ponad 80 str :p
Także nie wiem komu gratulować , przede mną nowy cykl i dużo pracy w pracy ;)

Hej dziewczynki :)
Witam się w 1-2 dc , wczoraj wieczorem delikatne zabarwienie śluzu, trochę w nocy i dziś się rozkręciło :/ ciężko Was nadrobić bo nie było mnie chyba ze 2-3dni i już ponad 80 str :p
Także nie wiem komu gratulować , przede mną nowy cykl i dużo pracy w pracy ;)
Dziś dwie dziewczynki zobaczyły II :)
Nat Bluebell i
Kaamilaaa

Szkoda, ze u Ciebie @ przyszła :(

Mam pozytywny test owu. Musimy dzisiaj działać, a zaaplikowalam sobie ten iladian i przemylam się w tantum rosa. Mam nadzieję że nie zaszkodzi ta globulka [emoji24]
20180928_155451.jpg

Załączniki

• 20180928_155451.jpg
    20180928_155451.jpg
    59,7 KB · Wyświetleń: 136
reklama
Do góry