Martkaaa5
Fanka BB :)
Chyba i ja zakupieJuż mam [emoji5] Zobacz załącznik 902538
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba i ja zakupieJuż mam [emoji5] Zobacz załącznik 902538
Ja ? W ciąży brałam duphaston [emoji6]Lovi a to Ty bierzesz/bralas luteine czy pomylilam Cie z inna?
Tak...u mnie w dzień @ zawsze opadala niżej, tak to była wysokoU mnie @ a szyjka była wysoko bo dotykałam opuszkiem :/ wiec te szyjki to kwestia indywidualna jednak.
Szybka akcja [emoji41][emoji41] ja na weekendzie kończe folik to tez zakupie [emoji2][emoji2]Już mam [emoji5] Zobacz załącznik 902538
No takU mnie @ a szyjka była wysoko bo dotykałam opuszkiem :/ wiec te szyjki to kwestia indywidualna jednak.
Owocnych działańDziewczyny wielkie gratulacje ja mam dziś 16 dzień, działamy z małżem mam nadzieję że też zobaczę takie piękne kreseczki [emoji11]
Hm bo któraś brała lub bierze teraz luteine bylam pewna ze Ty. SorkiJa ? W ciąży brałam duphaston [emoji6]
Jaka cena jeśli mogę spytać ?Chyba i ja zakupie
Już wszystko wiem kupię też dzisiaj i zacznę brac dzięki dziewczyny [emoji6]Jaka cena jeśli mogę spytać ?
33zł, ale to najdroższa apteka w moim mieście Na internetowych aptekach od 22złJaka cena jeśli mogę spytać ?