reklama
8Ania8
Fanka BB :)
Dziękujemy. I Ty też mam nadzieję zostaniesz z nami i będziesz pisać co u Was słychaćJa tez przesylam ciazowe fluidy [emoji8][emoji8][emoji8]
Łaaapię!!!!!Ja tez przesylam ciazowe fluidy [emoji8][emoji8][emoji8]
Jak emocje?
Kaamilaaa
A nigdzie sie nie wybieram [emoji3]ani mysle [emoji14]Dziękujemy. I Ty też mam nadzieję zostaniesz z nami i będziesz pisać co u Was słychać
Emocje dalej są [emoji3] tz powiedzial ze uwierzy ale tak za 2/3tygodnie jak juz lekarz potwierdzi [emoji23].Łaaapię!!!!!
Jak emocje?
Ale sie ze mnie nabijal jak sie tlumaczylam jego mamie czemu nie chce piwa z nia wypic [emoji23][emoji23][emoji23]
Chyba dzis o 19z mlodym pojde spac bo jak mam znow sie wymigiwac od piwka czy drinka to chyba predzej wybuchne śmiechem jak bede kolejny raz mowila ze zab mnie boli i nie mam ochoty [emoji23][emoji23]tym bardziej ze juz raz tz mama leciala mi po jakis przeciwbolowy a ja musialam udawac ze wzielam [emoji23][emoji23]
Cieszę się waszym szczęściemA nigdzie sie nie wybieramani mysleEmocje dalej sątz powiedzial ze uwierzy ale tak za 2/3tygodnie jak juz lekarz potwierdzi.
Ale sie ze mnie nabijal jak sie tlumaczylam jego mamie czemu nie chce piwa z nia wypic
Chyba dzis o 19z mlodym pojde spac bo jak mam znow sie wymigiwac od piwka czy drinka to chyba predzej wybuchne śmiechem jak bede kolejny raz mowila ze zab mnie boli i nie mam ochotytym bardziej ze juz raz tz mama leciala mi po jakis przeciwbolowy a ja musialam udawac ze wzielam
Nat Bluebell
A skądże! Skupić się na niczym nie mogę@Nat Bluebell emocje już opadły?❤
Trzeci będziesz szczęśliwy olej zdążyłam tyko dwa tygodnie brać, ale śluz był. Teraz mi zostało sporo w opakowaniuNo dobra w tym cyklu zaopatrzyłam się w olej z wiesiołka i w ten żel coninve plus bo u mnie nie jest za ciekawie ze śluzem do tego planuje iść zrobić badanie na TSH i prolaktynę w poniedziałek tak z ciekawości czy mi się nic nie rozregulowało. No i tak poza tym to cóż kolejny miesiąc przed nami ale jak to się mówi do trzech razy sztuka ;P
Oczywiście że zostanę tutaj, przecież muszę was wspierać dalejZarazki złapane Bardzo się cieszę, że to nie torbiel I z całego serducha trzymam kciuki. Mam nadzieję, że nie opuścisz nas i będziesz pisać co słychać u Ciebie i dzidzi
Dżasta :)
No dobra zrobilam test, cala sie trzęseZobacz załącznik 902396
Gratulacje i spokojnych 9 miesięcy
martoosia04
Nie, zawsze jak jest owu to wychodzi jaśniejsza. Jak nie ma to ciemniejsza. Dlatego bardzo mi pasują te testy
A co to za firma te testy robi? Moze i u mnie by pokazały w koncu pozytyw w jeden dzien a nie w 5 [emoji23][emoji23]
Dżasta :)
No właśnie odnalazłam ich posty
No niestety , ale za to mam miesiąc więcej na wykazanie się w nowej pracy zawsze są jakieś plusy
reklama
Bunia1992
Brałaś tylko do owulacji? Jak to jest z tym olejem ?A skądże! Skupić się na niczym nie mogę
Trzeci będziesz szczęśliwy olej zdążyłam tyko dwa tygodnie brać, ale śluz był. Teraz mi zostało sporo w opakowaniu
Oczywiście że zostanę tutaj, przecież muszę was wspierać dalej [emoji173]️