martoosia04
Fanka BB :)
Ja wlasnie robie herbate i doleje chyba syrop malinowy. Bo rozgrzać sie nie moge.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja szukam płaszcza/kurtki zimowego, ale rzadko kupuje na internecie ubrania i nie wiem gdzie szukać... Większość to po 350zł dla mnie trochę drogoA ja oczywiście swojej nie spakowalam [emoji57] dobrze ze tz mama ostatnio mi dała taka cieplutka [emoji3]
Chyba ide zrobic gorąca herbate z sokiem [emoji5]
Albo grzane wino [emoji14] jeszcze nie zdecydowałam [emoji23][emoji23][emoji28]
Łaaaaaa Mocno?Heej..
Najgorszy dzień jaki mógłby być :/
Rozwaliłam auto.. Dzięki Bogu nic mi się nie stało [emoji17]
U Nas też pogoda sporo do życzenia daje , dzisiaj 3 stopnie tylko[emoji43]
Trzymam kciuki za czekające na @ , oby zamiast niej były || kreski [emoji110] [emoji110]
No ja też dopiero się witam, ale czytam od dobrego tygodnia:-) i bardzo lubię tu zaglądać, także myślę że zostanę na dłużej :-)Mnie forum pomogło, choć jestem tutaj chwilkę. Nie raz zastanawiałam się czy ze mną wszystko ok, bo miałam różne, dziwne myśli. A potem człowiek widzi jakiś wpis innej osoby z takimi samymi wątpliwościami i wie, że nie jest ani nienormalny, ani sam z takimi myślami.
Miłego, choć zimnego (brrr), dnia dziewczyny
Ja nawet na ubrania w takich cenach nie patrze [emoji57]Ja szukam płaszcza/kurtki zimowego, ale rzadko kupuje na internecie ubrania i nie wiem gdzie szukać... Większość to po 350zł dla mnie trochę drogo
Winko zdecydowanie
Ojej [emoji33] dobrze ze nic ci sie nie stało [emoji11]Heej..
Trzymam kciuki za czekające na @ , oby zamiast niej były || kreski [emoji110] [emoji110]
Przód zgnieciony , ale zastanawiam się czy sens jest robić... Ślisko było , człowiek jedzie myśli sobie , że będzie okej i musi coś się stać, bo dawno nic się nie stało.. Wywaliło mnie na zakręcie i udeżyłam w taki słupek co pokazuje gdzie jaka ulica... I jeszcze żebym jechała szybko to bym nie miała do siebie pretensjiŁaaaaaa Mocno?
Ważne, że nic Ci się nie stało!!
Wszyscy jeszcze na letnich oponach to nie trudno o poślizgPrzód zgnieciony , ale zastanawiam się czy sens jest robić... Ślisko było , człowiek jedzie myśli sobie , że będzie okej i musi coś się stać, bo dawno nic się nie stało.. Wywaliło mnie na zakręcie i udeżyłam w taki słupek co pokazuje gdzie jaka ulica... I jeszcze żebym jechała szybko to bym nie miała do siebie pretensji
Ważne, że żadnego człowieka tam nie było !!!
Dobra pora na grzańca jak dostanę @to też będę się raczycA ja oczywiście swojej nie spakowalam [emoji57] dobrze ze tz mama ostatnio mi dała taka cieplutka [emoji3]
Chyba ide zrobic gorąca herbate z sokiem [emoji5]
Albo grzane wino [emoji14] jeszcze nie zdecydowałam [emoji23][emoji23][emoji28]
Cholera! Dobrze że nic Ci nie jest ani nikomu innemu, poza tym walnelas w słupek a nie czyjś samochód, więc też pół biedy ale szczerze współczuję stresu i wydatku :/Heej..