reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Heej..

Najgorszy dzień jaki mógłby być :/
Rozwaliłam auto.. Dzięki Bogu nic mi się nie stało [emoji17]
U Nas też pogoda sporo do życzenia daje , dzisiaj 3 stopnie tylko[emoji43]

Trzymam kciuki za czekające na @ , oby zamiast niej były || kreski [emoji110] [emoji110]

A ja oczywiście swojej nie spakowalam [emoji57] dobrze ze tz mama ostatnio mi dała taka cieplutka [emoji3]

Chyba ide zrobic gorąca herbate z sokiem [emoji5]
Albo grzane wino [emoji14] jeszcze nie zdecydowałam [emoji23][emoji23][emoji28]
Ja szukam płaszcza/kurtki zimowego, ale rzadko kupuje na internecie ubrania i nie wiem gdzie szukać... Większość to po 350zł dla mnie trochę drogo :(

Winko zdecydowanie :D

Heej..

Trzymam kciuki za czekające na @ , oby zamiast niej były || kreski [emoji110] [emoji110]
Łaaaaaa :( Mocno?

Ważne, że nic Ci się nie stało!!

Mnie forum pomogło, choć jestem tutaj chwilkę. Nie raz zastanawiałam się czy ze mną wszystko ok, bo miałam różne, dziwne myśli. A potem człowiek widzi jakiś wpis innej osoby z takimi samymi wątpliwościami i wie, że nie jest ani nienormalny, ani sam z takimi myślami.
Miłego, choć zimnego (brrr), dnia dziewczyny :)
No ja też dopiero się witam, ale czytam od dobrego tygodnia:-) i bardzo lubię tu zaglądać, także myślę że zostanę na dłużej :-)

Ja szukam płaszcza/kurtki zimowego, ale rzadko kupuje na internecie ubrania i nie wiem gdzie szukać... Większość to po 350zł dla mnie trochę drogo :(

Winko zdecydowanie :D
Ja nawet na ubrania w takich cenach nie patrze [emoji57]
Ogolnie jesli chodzi o ciuchy to ja jestem taka ze kupie sobie np nowe spodnie, koszulki raz na rok i to na wyprzedaży czy jakies używki [emoji57] jakos tak od dziecka jestem przyzwyczajona ze nigdy nie bylo na tyle kasy zeby kupic cos drozszego [emoji57] a teraz jak ide z tz na zakupy to on musi mnie namawiac zebym sobie cos kupila bo ja sie wzbraniam na wszystkie sposoby zeby za duzo nie wydać [emoji57]
Heej..

Ojej [emoji33] dobrze ze nic ci sie nie stało [emoji11]

Łaaaaaa :( Mocno?

Ważne, że nic Ci się nie stało!!
Przód zgnieciony , ale zastanawiam się czy sens jest robić... Ślisko było , człowiek jedzie myśli sobie , że będzie okej i musi coś się stać, bo dawno nic się nie stało.. Wywaliło mnie na zakręcie i udeżyłam w taki słupek co pokazuje gdzie jaka ulica... I jeszcze żebym jechała szybko to bym nie miała do siebie pretensji
Ważne, że żadnego człowieka tam nie było !!!

Przód zgnieciony , ale zastanawiam się czy sens jest robić... Ślisko było , człowiek jedzie myśli sobie , że będzie okej i musi coś się stać, bo dawno nic się nie stało.. Wywaliło mnie na zakręcie i udeżyłam w taki słupek co pokazuje gdzie jaka ulica... I jeszcze żebym jechała szybko to bym nie miała do siebie pretensji
Ważne, że żadnego człowieka tam nie było !!!
Wszyscy jeszcze na letnich oponach to nie trudno o poślizg :(

reklama
A ja oczywiście swojej nie spakowalam [emoji57] dobrze ze tz mama ostatnio mi dała taka cieplutka [emoji3]

Chyba ide zrobic gorąca herbate z sokiem [emoji5]
Albo grzane wino [emoji14] jeszcze nie zdecydowałam [emoji23][emoji23][emoji28]
Dobra pora na grzańca :D jak dostanę @to też będę się raczyc :p

Heej..

Cholera! Dobrze że nic Ci nie jest ani nikomu innemu, poza tym walnelas w słupek a nie czyjś samochód, więc też pół biedy :) ale szczerze współczuję stresu i wydatku :/

Do góry