reklama
1
185097
Gość
Pamietaj ze kazda z Nas jest inna[emoji5] i to ze komus wyszedl pozytywny test w 12dpo nie oznacza ze u Ciebie tez wyjdzie[emoji5]Nie, ale spadek z 37,02 do 36,79 trochę mną wstrząsnął. I jestem pewna, że za max 3 dni przyjdzie @. Testy białe (robione od rana), a w 12 dpo powinno już być coś widać. Więc szans na ciążę nie ma niestety.
Takze spokojnie[emoji4]
Moze skocz jutro na betę?
paulina1994
Fanka BB :)
Ja jej czasami odpisuje, troche to słabe, że nie ogarnia swojego cyklu i sugeruje się aplikacją FLO, ale młoda jest i myślę, że za kilka lat sama stwierdzi, że te pytania były po prostu głupie [emoji14] ale, bardziej mnie ostatnio zdziwiło jak dziewczyna, która ma już dziecko pisała, że zaczęła starania w danym dniu i czy po tygodniu wyjdzie jej już test, no to mnie rozwaliło, po pierwsze nie wiedziała nawet czy rzeczywiście miała w tym dniu owu w którym zaczęła starania, a po drugie jak już dziecko masz to chyba jakieś pojęcie o cyklu również ?Dziwie sie ze tam jej w ogóle ktos odpisuje[emoji23]
martoosia04
@Kaamilaaa jeśli urodziła córkę, to jestem w stanie poczekać na ten cień do 20 dpo Ale po takim nagłym spadku temp raczej niczego oprócz @ nie przewiduję. Poprzedni cykl pokazał mi, jak pięknie każdego dnia temp. szła w dół i przy 36.65 przyszła @.
Ja też żałuję ze nie.przytulalismy się codziennie tylko co dwa dni :/ ale.czasem.się nie chceWszelkie możliwe terminy owu, które obstawiały mi apki były <3 a owu miała być między 9-13.09 9,10.09 były <3, 11 pauza 12.09 niepełen stosunek i 13.09 znów <3 teraz trochę żałuję, że nie poszliśmy na całość każdego dnia....
..Nie ma siły. Są ciężkie dni w pracy. Zyjmy.nadzieja ze plemniki wytrwały te 2 dni
1
185097
Gość
Mi sie tu dziewczyny wroza ciążę, ale nie wiem[emoji23]Nie mam czasu na czytanie i nie ogarniam takich ilości a tu Ewelina wróciła? [emoji23]
Czy ktoś zaszedł w ciążę lub podejrzewa ciąże od czasu jak mnie nie było? [emoji14] byłam wczoraj, ale to się nie liczy [emoji14]
martoosia04
Wiem kochana :* Poczekam spokojnie do terminu @ z tą betą.Pamietaj ze kazda z Nas jest inna[emoji5] i to ze komus wyszedl pozytywny test w 12dpo nie oznacza ze u Ciebie tez wyjdzie[emoji5]
Takze spokojnie[emoji4]
Moze skocz jutro na betę?
1
185097
Gość
Niezłe jazdy tam macie na wątku[emoji23]Ja jej czasami odpisuje, troche to słabe, że nie ogarnia swojego cyklu i sugeruje się aplikacją FLO, ale młoda jest i myślę, że za kilka lat sama stwierdzi, że te pytania były po prostu głupie [emoji14] ale, bardziej mnie ostatnio zdziwiło jak dziewczyna, która ma już dziecko pisała, że zaczęła starania w danym dniu i czy po tygodniu wyjdzie jej już test, no to mnie rozwaliło, po pierwsze nie wiedziała nawet czy rzeczywiście miała w tym dniu owu w którym zaczęła starania, a po drugie jak już dziecko masz to chyba jakieś pojęcie o cyklu również ?
martoosia04
Gdybym ja miała się sugerować apką FLO chyba nigdy bym nie zaszła w ciążę. Owu trwająca tydzień ponad
reklama
Bunia1992
I codziennie nie wiele może dać ;PJa też żałuję ze nie.przytulalismy się codziennie tylko co dwa dni :/ ale.czasem.się nie chce
..Nie ma siły. Są ciężkie dni w pracy. Zyjmy.nadzieja ze plemniki wytrwały te 2 dni