reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
No to piątka [emoji23] ja od czasu do czasu tylko pomaluje tak ladniej pazury [emoji57]
A jesli chodzi o makijaż to ja tylko rzęsy tuszem i kredka pod okiem i nic wiecej nigdy nie robie [emoji57][emoji6]
To piątka [emoji23] [emoji113] U mnie też tylko tusz do rzęs i ewentualnie pomadka do ust ,i to jakaś matowa przeważnie.. [emoji3] I to jeszcze nie codziennie taki zestaw [emoji12] [emoji23] Ostatnim razem to jakoś na początku miesiąca moje rzęsy widziały tusz..

Ja gdybym miala to tez bym pomalowala[emoji23]
Słabiutkie mam paznokcie. Raz w zyciu zrobilam zele na slub i od tamtej pory czyli ponad rok nie moge zapuscic dlugich paznokci[emoji37] zaraz sie lamia.
Moje są aż za mocne, czasem nie nadążam z pilowaniem, tak rosną o_O
Włosy też szybko mi rosną ale są bardzo delikatne i dość cienkie.

Moj maz skarży się dziś ze go trochę gardlo boli[emoji37] nosz kurde[emoji37] a we wtore ta operacja[emoji37] jak On mi sie rozchoruje to dosłownie zaczne chyba Boga przeklinac że Nam tak kłody pod nogi rzuca non stop[emoji49]
Dałam mu syrop, scorbolamid, Gripexa wypije na wieczór. I zobaczymy

Moj maz skarży się dziś ze go trochę gardlo boli[emoji37] nosz kurde[emoji37] a we wtore ta operacja[emoji37] jak On mi sie rozchoruje to dosłownie zaczne chyba Boga przeklinac że Nam tak kłody pod nogi rzuca non stop[emoji49]
Dałam mu syrop, scorbolamid, Gripexa wypije na wieczór. I zobaczymy
Herbata z cytryną i miód potrafią zdziałać cuda :)
I z 3 takie herbatki dziennie :) Mi zawsze pomaga.

reklama
Do góry