reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

No dalam mu miodu tez. Przyjedzie z pracy to bede go faszerowac
Ja robie zawsze na pierwsze objawy przeziębienia tak : w garnuszku grzeje sama wode i dodaje do niej kawalki imbiru, gotuje to z 10minut, do szklanki daje zwykla lub owocową herbate, miod i cytryne i zalewam ta woda z imbirem [emoji6]

reklama
Ja robie zawsze na pierwsze objawy przeziębienia tak : w garnuszku grzeje sama wode i dodaje do niej kawalki imbiru, gotuje to z 10minut, do szklanki daje zwykla lub owocową herbate, miod i cytryne i zalewam ta woda z imbirem [emoji6]
Kiedyś robiłam syrop z miodem i imbirem :) Pycha i samo zdrowie

Ja pamietam syrop z cebuli[emoji40]
Ja tez [emoji849] zawsze to byla tregedia jak trzeba bylo to wypić [emoji849]
Ale jak moj mlody byl chory i nic nie pomagalo to sie czlowiek musial przelamac i zrobic syrop z cebuli i zeby dziecko chetnie wypilo to trzeba bylo pokazac ze mi tez smakuje [emoji23][emoji23][emoji23]
I nie bylo az tak zle [emoji23][emoji23]

Ja tez [emoji849] zawsze to byla tregedia jak trzeba bylo to wypić [emoji849]
Ale jak moj mlody byl chory i nic nie pomagalo to sie czlowiek musial przelamac i zrobic syrop z cebuli i zeby dziecko chetnie wypilo to trzeba bylo pokazac ze mi tez smakuje [emoji23][emoji23][emoji23]
I nie bylo az tak zle [emoji23][emoji23]
A ja uwielbiam go do tej pory :D:D:D

A , bo Ty dzisiaj miałaś wizytę u tego lekarza na NFZ ? Nie lubię takich lekarzy, popatrzą coś tam mrukną i dowidzenia ...
W sumie to też nie są złe wieści.. Ja bym posłuchała swojej lekarki co do przytulanek co 2 dni średnio [emoji6]
tak dziś u tego bo moja na urlop wyjechała a koniecznie chciałam sprawdzić czy aby na pewno pękł w tym cyklu.

reklama
Po części lekarz ma racje. U Was starania dopiero są od czerwca, także spokojnie...nikt Nam nie da gwarancji ze w 1 czy 2 cyklu starań każda zajdzie. Czasami potrzeba po prostu kilku cykli i będzie ciąża[emoji8]
Jak przy pierwszej ciąży nie miałaś żadnych problemów z zajściem to kwestia czasu i zaraz zajdziesz w drugą.
no niby tak....czyli powinnam od dzis zaczac brac luteine i acard tak jak mi moja ginka kazala...

Do góry