reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Jej ja to mam swietny kontrakt z tz mama [emoji3] szczerze to jest ona dla mnie lepsza niz moja wlasna matka z ktora nie mam nawet kontaktu juz [emoji57]
Ostatnio tu bylam caly miesiac sama z mlodym u niej bo tz wyjezdzal z pracy na trochę a potem jeszcze na miejscu pracował to zebym ponad dwa tygodnie nie siedziała sama w mieszkaniu przyjechalam tutaj [emoji5] wieczorkiem film z prawie tesciowa piwko albo drink [emoji28] i tak w sumie ponad dwa miesiace [emoji28] potem miesiac bylismy u nas i znow wróciliśmy na dwa miesiace [emoji28][emoji23][/QUOTE]

To super, że masz taką kochaną teściową. Moja też jest równa babka :)

reklama
I to jest waga do ciągłego wytykania ? Ja mam 167 ta sama wagę i się czuję szczuplo więc chyba sobie to wmowilam a powinnam się czuć grubo [emoji14]
Niestety jest.. Mi już chyba wmówili odwrotnie do Ciebie... Rok temu przy tym wzroście ważyłam 57 kg , więc to dla nich szok i że pewnie się zapuściłam , i pytania czy w ciąży jestem [emoji14]

Nie wszystkie takie sa[emoji57][emoji6] moja to zlota kobieta ja ją traktuje jak wlasna matke albo i lepiej bo ze swoja nigdy nie potrafilam sie dogadac nawet [emoji57]
A no nie mówię, ze wszystkie [emoji16] ja na swoją jakos strasznie je narzekam... Ale złota kobieta z niej nie jest [emoji53] z nia jest fajniej jak sie nie mieszka pod jednym dachem. Zbyt ciekawska jest...nie znoszę tego...

Co do teściowych no to są ciężkie tematy [emoji14] ja z moją jakbym miała zamieszkać to prędzej bym w kosmos się ewakuowała [emoji14] ciężka kobieta niby miła ale ma swoje widzi mi się które mnie irytują. Tak poza tym była dziisaj u nas musiałam udawać miła chociaż mnie wkurzyła w trakcie ;P
No właśnie. Niby miła, a ma swoje racje, których nie przeskoczysz... No i słabo sie tak mieszka z kims takim...

Bardzo Ci zazdroszczę.. Moja prawie teściowa też , oj bardzo chętnie wypije drineczka lub wino.. Ale niestety serio ma wobec mojej wagi duże zastrzeżenia. Mam 164 cm wzrostu i 68 kg waże.. No te pare kilo za dużo, ale ona nie wie że to od moich problemów zdrowotnych i że walcze z nimi , bo i diety i ćwiczenia dla niej po prostu liczą się ludzie płascy jak deska..Też się nie czuje z nimi najlepiej no ale ..
Szkoda ,że jej syn lubi mieć za co złapać i mu to nie przeszkadza [emoji12]
Kiedyś coś u nich gotowałam to narzekała ,że stresznie to tłuste,a sama gotuje tłusto noo więc .. Niektórym niedogodzisz
Wiesz co ja mam 163 i waze teraz 63kg wiec nie wiele mniej i nie rozumiem co tu jest do wypominania [emoji57] na pewno wygladasz dobrze [emoji6]
Ja teraz jestem tutaj i zawsze cos ugotuje jak ona nie ma czasu bo do pracy idzie i nikt nigdy nie narzekal ze cos nie tak a wrecz przeciwnie bo pyta zawsze o to jak cos zrobilam i sobie zapisuje [emoji14]
W ogole to ja uwielbiam z nia gotowac [emoji14] ze swoja matka nigdy nie gotowalam bo ona wolala sobie pod sklepem piwko walnąć niz dziecku obiad zrobić, a tutaj... w niedziele wspólnie szykowalysmy obiad bo i tz brat z zona przychodzili i dziadek wiec roboty było i to bylo dla mnie super [emoji3]
Hehe wszystkie są dobre do czasu [emoji41][emoji1]
No powiem ci ze moze inne tak ale nie akurat mojego tz mama [emoji6] pewnie nie we wszystkim sie zgadzamy bo np ja mlodego nie ochrzcilam, zapytala tylko czy jestem tego pewna powiedziala co ona uwaza ale to przeciez i tak moja decyzja.
Serio, to najlepsza kobieta jaka znam, czuje sie przy niej tak swobodnie jak rodzina, jak córka, przy swojej nigdy sie tak nie czulam a tu jest zupelnie inaczej, o wszystkim mozemy normalnie rozmawiać, zawsze pomaga jesli jest taka potrzeba, młodego kocha i uwielbia a on ją co dla mnie tez bardzo duzo znaczy bo jednak ktora tesciowa byla by szczesliwa i w pelni akceptowala to ze syn zwiazal sie z dziewczyna z dzieckiem ?? [emoji6] serio mozecie mowic co chcecie o tesciowych, moja to istny skarb, zlego slowa nie mozna na nią powiedzieć [emoji6]

Haha dziewczyny....głupie pytanie... Ale co to jest skrót "TZ" odnośnie Waszych połówek?[emoji16] bo za nic w świecie nie mogę go ogarnąć [emoji23][emoji23]

reklama
Niestety jest.. Mi już chyba wmówili odwrotnie do Ciebie... Rok temu przy tym wzroście ważyłam 57 kg , więc to dla nich szok i że pewnie się zapuściłam , i pytania czy w ciąży jestem [emoji14]
Ja wazylam 52 i czułam się jak szkieletor każdy mi mowi że teraz dużo lepiej wyglądam i tak samo się czuję wtedy siedziałam i mnie tyłek bolał zero krągłości tylko płaska deska takie dziecko [emoji14] daj spokój zawsze możesz się odchudzać ale to już zależy czy chcesz ja tam bym się nie odchudzała tylko dlatego że ktoś ma manie chudości a taka sama ma moja mama ;P więc wiem o co Ci chodzi też mi wytykała tylko nie przekrocz jakiejś wagi a jak po ciąży wazylam duzo bo 80 i schudłam do tej wagi to już przestała gadać że za dużo ważę ;P

Do góry