reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Oj bardzo ciężka decyzja. Byliśmy tak nauczeni życia ze sobą, że pierwsze miesiące osobno były tragiczne... My w ogóle jestesmy ogromnie zżyci ze sobą i ja zawsze, ale to zawsze placze jak widzę moment kiedy odjeżdża autem lub jego samolot... Nie mogę się przestawić na to życie osobno. Ale niestety tak musi być. Wolę poświęcić kilka lat jeszcze rozłąki razem i niech ten dom stanie bez kredytów itp zobowiązań. Nal już pojawi się dziecko na świecie, don stanie to wtedy będzie opcja, alby tu zjechał na stałe.
Absolutnie Ci się nie dziwię, że tak bardzo to przeżywasz. Chyba dla każdej z Nas czas rozłąki jest najgorszy.. Wiem coś o tym , bo często wyjeżdżałam za granicę do pracy na wakacje czy zaraz po szkole.. Wiem ,że przy Waszych rozłąkach to nic
Ale właśnie będziecie w stanie się wybudować bez późniejszych zmartwień czy starczy Nam na jakieś prace przy budowie , czy płacić ratę..
A jak będziesz już miała maluszka przy sobie, to poświęcisz mu mnóstwo uwagi , że nawet nie zauważysz jak zleci ten czas
Życzę Wam żebyście byli razem jak najszybciej [emoji8] [emoji5]

reklama
Absolutnie Ci się nie dziwię, że tak bardzo to przeżywasz. Chyba dla każdej z Nas czas rozłąki jest najgorszy.. Wiem coś o tym , bo często wyjeżdżałam za granicę do pracy na wakacje czy zaraz po szkole.. Wiem ,że przy Waszych rozłąkach to nic
Ale właśnie będziecie w stanie się wybudować bez późniejszych zmartwień czy starczy Nam na jakieś prace przy budowie , czy płacić ratę..
A jak będziesz już miała maluszka przy sobie, to poświęcisz mu mnóstwo uwagi , że nawet nie zauważysz jak zleci ten czas
Życzę Wam żebyście byli razem jak najszybciej [emoji8] [emoji5]
Trzeba to jakoś przetrwać i tyle. Tak sobie powtarzam. Ciężko jest. Są sytuacje, gdzie chciałabym aby tu był ze mną. Tym bardziej, ze ja mieszkam u jego rodziców [emoji58] szukamy mieszkania do wynajęcia, ale w tek okolicy, w której chcemy zamieszkać to ciężko bo tu są, ze tak powiem chodliwe mieszkania. A ja się tu źle czuje niestety. Wolę byc kilka lat na wynajmowanym, ale czuć się swobodnie i móc żyć po swojemu, niz sie spinać tutaj.

Trzeba to jakoś przetrwać i tyle. Tak sobie powtarzam. Ciężko jest. Są sytuacje, gdzie chciałabym aby tu był ze mną. Tym bardziej, ze ja mieszkam u jego rodziców [emoji58] szukamy mieszkania do wynajęcia, ale w tek okolicy, w której chcemy zamieszkać to ciężko bo tu są, ze tak powiem chodliwe mieszkania. A ja się tu źle czuje niestety. Wolę byc kilka lat na wynajmowanym, ale czuć się swobodnie i móc żyć po swojemu, niz sie spinać tutaj.
No tak mieszkanie z teściami nie jest najwspanialsze pod słońcem, jeszcze zależy jacy oni są..
My mamy upatrzone mieszkanie na wiosne od znajomych.. Narazie najlepsze z tych co oglądaliśmy , póki co jedno pomieszkuje u drugiego , ale ile można, po drugie żadne z nas nie chce mieszkać z rodzicami drugiego
Mojego Tż mama mnie nie toleruje zbytnio , bo nie jestem szczupła.. Wiem , że to głupie ale przyszła teściowa jest zafiksowana na punkcie bycia fit i treningów.. Rozmawia ze mną normalnie , ale wytyka mi w rozmowie zawsze te kilka kilo

No tak mieszkanie z teściami nie jest najwspanialsze pod słońcem, jeszcze zależy jacy oni są..
My mamy upatrzone mieszkanie na wiosne od znajomych.. Narazie najlepsze z tych co oglądaliśmy , póki co jedno pomieszkuje u drugiego , ale ile można, po drugie żadne z nas nie chce mieszkać z rodzicami drugiego
Mojego Tż mama mnie nie toleruje zbytnio , bo nie jestem szczupła.. Wiem , że to głupie ale przyszła teściowa jest zafiksowana na punkcie bycia fit i treningów.. Rozmawia ze mną normalnie , ale wytyka mi w rozmowie zawsze te kilka kilo
Hehe tesciowe takie są niestety...tu ciu ciu ciu a za plecami całkiem coś innego. Dlatego szkoda nerwów. Człowiek nie czuje się sobą niestety...[emoji53]

Powracam po dłuższej przerwie. Miałam obronę magisterki, a potem chwilowe załamanie, że nam się nigdy nie uda, ale postanowiłam wziąć się w garść :) Widzę, że dużo się działo tu :)
Miło mi Cię poznac [emoji16] niedawno odłączyłam do forum i nie kojarzę Cię [emoji16] także pewnie przez ten czas sie nie udzielałaś [emoji4]

Miło mi Cię poznac [emoji16] niedawno odłączyłam do forum i nie kojarzę Cię [emoji16] także pewnie przez ten czas sie nie udzielałaś [emoji4]
No jakieś 3 -4 tygodnie milczałam :) Wcześniej udzielałam się na 2 wątku staraniowym, ale atmosfera mi tam nie odpowiadała i przeszłam tu. Uważam, że tu jest super, są naprawdę równe babki i można o wszystkim pogadać.

reklama
Serio ?? [emoji33] jak tak mozna drugiej osobie cos gadac na temat wagi.. [emoji35]

Jej ja to mam swietny kontrakt z tz mama [emoji3] szczerze to jest ona dla mnie lepsza niz moja wlasna matka z ktora nie mam nawet kontaktu juz [emoji57]
Ostatnio tu bylam caly miesiac sama z mlodym u niej bo tz wyjezdzal z pracy na trochę a potem jeszcze na miejscu pracował to zebym ponad dwa tygodnie nie siedziała sama w mieszkaniu przyjechalam tutaj [emoji5] wieczorkiem film z prawie tesciowa piwko albo drink [emoji28] i tak w sumie ponad dwa miesiace [emoji28] potem miesiac bylismy u nas i znow wróciliśmy na dwa miesiace [emoji28][emoji23]

Do góry