reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

W ogóle to ja ten cykl spisałam na straty bo mam brak śluzu, w poprzedniej ciąży od początku było go sporo i myślałam że poprostu susza przed @. Potem te cycki takie dziwne się zrobiły i już całkiem zglupialam, bo niby objaw a niby nie. A okazało się że jednak :)

reklama
Nieee żadnych testow[emoji13] ja nawet jakoś już nie dopuszczam myśli do siebie ze mogło się udać...ale tu mnie zrozumie chyba tylko kobitka która stara sie juz tak dlugo jak ja. Bo cholernie ciężko uwierzyć w cokolwiek po tylu nieudanych cyklach
Ja cie nie namawiam do testu [emoji6] wiem jak boli takie nakrecanie sie i nadzieja a potem ujrzenie bieli [emoji57] po prostu trzymam za Ciebie kciuki [emoji6]

A masz takie piersi zwykle przed @? Bo u mnie to było, dziwne, bo od kiedy skończyłam z karmieniem cycki zawsze flak, bez względu na to czy przed @ czy po @ :)
Mnie przed okresem cycki nawet nie bolą[emoji13] nigdy nie miałam z tym problemu.
Ogólnie mam wrażenie od pewnego czasu że nawet trochę urosły[emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
Mogłyby jeszcze trochę to bym z push up zrezygnowała[emoji16]

Nieee żadnych testow[emoji13] ja nawet jakoś już nie dopuszczam myśli do siebie ze mogło się udać...ale tu mnie zrozumie chyba tylko kobitka która stara sie juz tak dlugo jak ja. Bo cholernie ciężko uwierzyć w cokolwiek po tylu nieudanych cyklach
Ja nie mam tak długich starań za sobą, ale wierzę Ci że ciężko w cokolwiek uwierzyć. Potem tylko człowiek bardziej rozczarowany bo się nastawi a tu lipa.

Ja staralam się 16 cykli [emoji1] które trwały po 45 dni czasem [emoji1]
Także...
Rozumiem... Ale tescik nie zaszkodzi [emoji1]

W ogóle to ja ten cykl spisałam na straty bo mam brak śluzu, w poprzedniej ciąży od początku było go sporo i myślałam że poprostu susza przed @. Potem te cycki takie dziwne się zrobiły i już całkiem zglupialam, bo niby objaw a niby nie. A okazało się że jednak :)
Co ja Ci ostatnio mowilam?? Nie porównuj!![emoji120][emoji12]
To ze poprzednio mialas śluz w ciąży nie znaczy ze teraz tez bedziesz go miała[emoji12]

Moj mąż mi wczoraj mówil że jak w końcu Nam się uda to robimy jedno po drugim bo On chce wrócić do palenia[emoji23][emoji16][emoji13]

reklama
Do góry