W ogóle to ja ten cykl spisałam na straty bo mam brak śluzu, w poprzedniej ciąży od początku było go sporo i myślałam że poprostu susza przed @. Potem te cycki takie dziwne się zrobiły i już całkiem zglupialam, bo niby objaw a niby nie. A okazało się że jednak
reklama
Kaamilaaa
Fanka BB :)
Ja cie nie namawiam do testu [emoji6] wiem jak boli takie nakrecanie sie i nadzieja a potem ujrzenie bieli [emoji57] po prostu trzymam za Ciebie kciuki [emoji6]Nieee żadnych testow[emoji13] ja nawet jakoś już nie dopuszczam myśli do siebie ze mogło się udać...ale tu mnie zrozumie chyba tylko kobitka która stara sie juz tak dlugo jak ja. Bo cholernie ciężko uwierzyć w cokolwiek po tylu nieudanych cyklach
MasterKa
Oby[emoji16]Hm ale jest szansa, że plemiczki przeżyją i będzie fasolka <3
1
185097
Gość
Mnie przed okresem cycki nawet nie bolą[emoji13] nigdy nie miałam z tym problemu.A masz takie piersi zwykle przed @? Bo u mnie to było, dziwne, bo od kiedy skończyłam z karmieniem cycki zawsze flak, bez względu na to czy przed @ czy po @
Ogólnie mam wrażenie od pewnego czasu że nawet trochę urosły[emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
Mogłyby jeszcze trochę to bym z push up zrezygnowała[emoji16]
Ja nie mam tak długich starań za sobą, ale wierzę Ci że ciężko w cokolwiek uwierzyć. Potem tylko człowiek bardziej rozczarowany bo się nastawi a tu lipa.Nieee żadnych testow[emoji13] ja nawet jakoś już nie dopuszczam myśli do siebie ze mogło się udać...ale tu mnie zrozumie chyba tylko kobitka która stara sie juz tak dlugo jak ja. Bo cholernie ciężko uwierzyć w cokolwiek po tylu nieudanych cyklach
Lovi23
Ja staralam się 16 cykli [emoji1] które trwały po 45 dni czasem [emoji1]Nieee żadnych testow[emoji13] ja nawet jakoś już nie dopuszczam myśli do siebie ze mogło się udać...ale tu mnie zrozumie chyba tylko kobitka która stara sie juz tak dlugo jak ja. Bo cholernie ciężko uwierzyć w cokolwiek po tylu nieudanych cyklach
Także...
Rozumiem... Ale tescik nie zaszkodzi [emoji1]
1
185097
Gość
Co ja Ci ostatnio mowilam?? Nie porównuj!![emoji120][emoji12]W ogóle to ja ten cykl spisałam na straty bo mam brak śluzu, w poprzedniej ciąży od początku było go sporo i myślałam że poprostu susza przed @. Potem te cycki takie dziwne się zrobiły i już całkiem zglupialam, bo niby objaw a niby nie. A okazało się że jednak
To ze poprzednio mialas śluz w ciąży nie znaczy ze teraz tez bedziesz go miała[emoji12]
1
185097
Gość
Obiecalam sobie nie robić zadnych testow przed okresem[emoji12] i sie trzymam tego[emoji5]Ja staralam się 16 cykli [emoji1] które trwały po 45 dni czasem [emoji1]
Także...
Rozumiem... Ale tescik nie zaszkodzi [emoji1]
Nawet nie zdaze zrobić a okres już będzie[emoji16]
1
185097
Gość
Moj mąż mi wczoraj mówil że jak w końcu Nam się uda to robimy jedno po drugim bo On chce wrócić do palenia[emoji23][emoji16][emoji13]
reklama
hahaah dobreMoj mąż mi wczoraj mówil że jak w końcu Nam się uda to robimy jedno po drugim bo On chce wrócić do palenia[emoji23][emoji16][emoji13]