reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

U mnie dziś dopiero 22dc, czyli ok 10 dni po owulacji. Za wczesnie na jakiekolwiek objawy[emoji13]
Poza tym wiem już podświadomie ze u Nas tak łatwo nie będzie w tą ciąże zajść. Więc i w żadne objawy nie jestem jak narazie w stanie uwierzyć[emoji19]
Z tymi objawami nie masz racji, też myślałam że mi sie na głowę rzuca i sobie wkrecam a jednak nie :) u mnie około 8 dpo piersi zrobiły się inne i ledwo żyłam bo tak spać mi się chciało, te dwie rzeczy właśnie pojawiły się od razu :)

reklama
Ja pamietam ze jak zaszlam w ciaze ale jeszcze o niej nie wiedzialam czyli juz kilka dni przed @ mialam ciagle okropnego gloda [emoji28]jak nigdy [emoji28] zwalalam to na to ze pewnie ze zmeczenia bo to lato bylo i codziennie na basen chodzilam no ale kurde jak mozna zjesc 3/4 najwiekszej pizzy, poprawic zapiekanka, do tego duza cola a po pol godzinie zjesc schaboszczaka z ziemniaczkami i surowka i zupe grzybowa ? [emoji23][emoji28][emoji28] sie kolezanka ktora byla kelnerka na mnie wtedy popatrzyla i palnela ty w ciazy jestes, ja mowie no co ty nie a kilka dni pozniej test i || [emoji23][emoji23][emoji23]

Z tymi objawami nie masz racji, też myślałam że mi sie na głowę rzuca i sobie wkrecam a jednak nie :) u mnie około 8 dpo piersi zrobiły się inne i ledwo żyłam bo tak spać mi się chciało, te dwie rzeczy właśnie pojawiły się od razu :)
Ja juz tyle razy sobie wkrecalam objawy przez te osiemnaście cykli starań że teraz naprawdę mi ciężko w cokolwiek uwierzyć...nawet w te bolące i wrażliwe na dotyk cycki...siedzę i myślę czy ja sobie przypadkiem tego nie wkręcam[emoji13]

Ja juz tyle razy sobie wkrecalam objawy przez te osiemnaście cykli starań że teraz naprawdę mi ciężko w cokolwiek uwierzyć...nawet w te bolące i wrażliwe na dotyk cycki...siedzę i myślę czy ja sobie przypadkiem tego nie wkręcam[emoji13]
Azulka ja wierze w to co dziewczyny :) to moze byc to :) my będziemy dobrej myśli a Ty cierpliwie czekaj :p:p

A masz takie piersi zwykle przed @? Bo u mnie to było, dziwne, bo od kiedy skończyłam z karmieniem cycki zawsze flak, bez względu na to czy przed @ czy po @ :)

reklama
Nieee żadnych testow[emoji13] ja nawet jakoś już nie dopuszczam myśli do siebie ze mogło się udać...ale tu mnie zrozumie chyba tylko kobitka która stara sie juz tak dlugo jak ja. Bo cholernie ciężko uwierzyć w cokolwiek po tylu nieudanych cyklach

Do góry