Z tymi objawami nie masz racji, też myślałam że mi sie na głowę rzuca i sobie wkrecam a jednak nie u mnie około 8 dpo piersi zrobiły się inne i ledwo żyłam bo tak spać mi się chciało, te dwie rzeczy właśnie pojawiły się od razuU mnie dziś dopiero 22dc, czyli ok 10 dni po owulacji. Za wczesnie na jakiekolwiek objawy[emoji13]
Poza tym wiem już podświadomie ze u Nas tak łatwo nie będzie w tą ciąże zajść. Więc i w żadne objawy nie jestem jak narazie w stanie uwierzyć[emoji19]
reklama
1
185097
Gość
28 wrzesnia planowo ma byc. Ale ze owulacje mialam prawdopodobnie ok 12-13dc to cykl może być krótszy. No ale zobaczymy, bo zazwyczaj gdy owulacja przypada mi na ok 11-13dc to cykl z reguly jest 26-27 dniowyKtórego ma być @?
Kaamilaaa
Fanka BB :)
Ja pamietam ze jak zaszlam w ciaze ale jeszcze o niej nie wiedzialam czyli juz kilka dni przed @ mialam ciagle okropnego gloda [emoji28]jak nigdy [emoji28] zwalalam to na to ze pewnie ze zmeczenia bo to lato bylo i codziennie na basen chodzilam no ale kurde jak mozna zjesc 3/4 najwiekszej pizzy, poprawic zapiekanka, do tego duza cola a po pol godzinie zjesc schaboszczaka z ziemniaczkami i surowka i zupe grzybowa ? [emoji23][emoji28][emoji28] sie kolezanka ktora byla kelnerka na mnie wtedy popatrzyla i palnela ty w ciazy jestes, ja mowie no co ty nie a kilka dni pozniej test i || [emoji23][emoji23][emoji23]
MasterKa
Aleś wymyśliła [emoji33] ja się nigdy nie spotkałam na tym wątku z tym,żeby dziewczyny kogoś odrzuciły [emoji16] wręcz przeciwnie [emoji7]Hej dziewczyny jak popołudnie dziś, w ogóle mogę zostać tu na wątku u was? bo nie jestem pewna czy mnie chcecie tu
1
185097
Gość
Ja juz tyle razy sobie wkrecalam objawy przez te osiemnaście cykli starań że teraz naprawdę mi ciężko w cokolwiek uwierzyć...nawet w te bolące i wrażliwe na dotyk cycki...siedzę i myślę czy ja sobie przypadkiem tego nie wkręcam[emoji13]Z tymi objawami nie masz racji, też myślałam że mi sie na głowę rzuca i sobie wkrecam a jednak nie u mnie około 8 dpo piersi zrobiły się inne i ledwo żyłam bo tak spać mi się chciało, te dwie rzeczy właśnie pojawiły się od razu
Azulka ja wierze w to co dziewczyny to moze byc to my będziemy dobrej myśli a Ty cierpliwie czekajJa juz tyle razy sobie wkrecalam objawy przez te osiemnaście cykli starań że teraz naprawdę mi ciężko w cokolwiek uwierzyć...nawet w te bolące i wrażliwe na dotyk cycki...siedzę i myślę czy ja sobie przypadkiem tego nie wkręcam[emoji13]
To już niedługo Czekamy i trzymam kciuki!28 wrzesnia planowo ma byc. Ale ze owulacje mialam prawdopodobnie ok 12-13dc to cykl może być krótszy. No ale zobaczymy, bo zazwyczaj gdy owulacja przypada mi na ok 11-13dc to cykl z reguly jest 26-27 dniowy
Lovi23
To może tescik [emoji1]Ja juz tyle razy sobie wkrecalam objawy przez te osiemnaście cykli starań że teraz naprawdę mi ciężko w cokolwiek uwierzyć...nawet w te bolące i wrażliwe na dotyk cycki...siedzę i myślę czy ja sobie przypadkiem tego nie wkręcam[emoji13]
A masz takie piersi zwykle przed @? Bo u mnie to było, dziwne, bo od kiedy skończyłam z karmieniem cycki zawsze flak, bez względu na to czy przed @ czy po @Ja juz tyle razy sobie wkrecalam objawy przez te osiemnaście cykli starań że teraz naprawdę mi ciężko w cokolwiek uwierzyć...nawet w te bolące i wrażliwe na dotyk cycki...siedzę i myślę czy ja sobie przypadkiem tego nie wkręcam[emoji13]
reklama
1
185097
Gość
Nieee żadnych testow[emoji13] ja nawet jakoś już nie dopuszczam myśli do siebie ze mogło się udać...ale tu mnie zrozumie chyba tylko kobitka która stara sie juz tak dlugo jak ja. Bo cholernie ciężko uwierzyć w cokolwiek po tylu nieudanych cyklach