Z tymi objawami nie masz racji, też myślałam że mi sie na głowę rzuca i sobie wkrecam a jednak nieU mnie dziś dopiero 22dc, czyli ok 10 dni po owulacji. Za wczesnie na jakiekolwiek objawy[emoji13]
Poza tym wiem już podświadomie ze u Nas tak łatwo nie będzie w tą ciąże zajść. Więc i w żadne objawy nie jestem jak narazie w stanie uwierzyć[emoji19]
reklama
1
185097
Gość
28 wrzesnia planowo ma byc. Ale ze owulacje mialam prawdopodobnie ok 12-13dc to cykl może być krótszy. No ale zobaczymy, bo zazwyczaj gdy owulacja przypada mi na ok 11-13dc to cykl z reguly jest 26-27 dniowyKtórego ma być @?
Kaamilaaa
Fanka BB :)
Ja pamietam ze jak zaszlam w ciaze ale jeszcze o niej nie wiedzialam czyli juz kilka dni przed @ mialam ciagle okropnego gloda [emoji28]jak nigdy [emoji28] zwalalam to na to ze pewnie ze zmeczenia bo to lato bylo i codziennie na basen chodzilam no ale kurde jak mozna zjesc 3/4 najwiekszej pizzy, poprawic zapiekanka, do tego duza cola a po pol godzinie zjesc schaboszczaka z ziemniaczkami i surowka i zupe grzybowa ? [emoji23][emoji28][emoji28] sie kolezanka ktora byla kelnerka na mnie wtedy popatrzyla i palnela ty w ciazy jestes, ja mowie no co ty nie a kilka dni pozniej test i || [emoji23][emoji23][emoji23]
MasterKa
Aleś wymyśliła [emoji33] ja się nigdy nie spotkałam na tym wątku z tym,żeby dziewczyny kogoś odrzuciły [emoji16] wręcz przeciwnie [emoji7]Hej dziewczyny jak popołudnie dziś, w ogóle mogę zostać tu na wątku u was?bo nie jestem pewna czy mnie chcecie tu
![]()
1
185097
Gość
Ja juz tyle razy sobie wkrecalam objawy przez te osiemnaście cykli starań że teraz naprawdę mi ciężko w cokolwiek uwierzyć...nawet w te bolące i wrażliwe na dotyk cycki...siedzę i myślę czy ja sobie przypadkiem tego nie wkręcam[emoji13]Z tymi objawami nie masz racji, też myślałam że mi sie na głowę rzuca i sobie wkrecam a jednak nieu mnie około 8 dpo piersi zrobiły się inne i ledwo żyłam bo tak spać mi się chciało, te dwie rzeczy właśnie pojawiły się od razu
![]()
Azulka ja wierze w to co dziewczynyJa juz tyle razy sobie wkrecalam objawy przez te osiemnaście cykli starań że teraz naprawdę mi ciężko w cokolwiek uwierzyć...nawet w te bolące i wrażliwe na dotyk cycki...siedzę i myślę czy ja sobie przypadkiem tego nie wkręcam[emoji13]
To już niedługo28 wrzesnia planowo ma byc. Ale ze owulacje mialam prawdopodobnie ok 12-13dc to cykl może być krótszy. No ale zobaczymy, bo zazwyczaj gdy owulacja przypada mi na ok 11-13dc to cykl z reguly jest 26-27 dniowy
Lovi23
To może tescik [emoji1]Ja juz tyle razy sobie wkrecalam objawy przez te osiemnaście cykli starań że teraz naprawdę mi ciężko w cokolwiek uwierzyć...nawet w te bolące i wrażliwe na dotyk cycki...siedzę i myślę czy ja sobie przypadkiem tego nie wkręcam[emoji13]
A masz takie piersi zwykle przed @? Bo u mnie to było, dziwne, bo od kiedy skończyłam z karmieniem cycki zawsze flak, bez względu na to czy przed @ czy po @Ja juz tyle razy sobie wkrecalam objawy przez te osiemnaście cykli starań że teraz naprawdę mi ciężko w cokolwiek uwierzyć...nawet w te bolące i wrażliwe na dotyk cycki...siedzę i myślę czy ja sobie przypadkiem tego nie wkręcam[emoji13]
reklama
1
185097
Gość
Nieee żadnych testow[emoji13] ja nawet jakoś już nie dopuszczam myśli do siebie ze mogło się udać...ale tu mnie zrozumie chyba tylko kobitka która stara sie juz tak dlugo jak ja. Bo cholernie ciężko uwierzyć w cokolwiek po tylu nieudanych cyklach