reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Przeglądałam tę stronkę Allepaznokcie i chyba sobie kupie jakiś maly zestaw na poczatek...boje sie brać jakiś duży bo jak się okaże że nie mam do tego cierpliwości to bedzie mi szkoda[emoji23]
Najlepiej :) Ja też kiedy kupiłam zestaw i nie chciało mi się robić przez parę miesięcy :p dopiero teraz do tego wróciłam

U mnie dziś dopiero 22dc, czyli ok 10 dni po owulacji. Za wczesnie na jakiekolwiek objawy[emoji13]
Poza tym wiem już podświadomie ze u Nas tak łatwo nie będzie w tą ciąże zajść. Więc i w żadne objawy nie jestem jak narazie w stanie uwierzyć[emoji19]

U mnie dziś dopiero 22dc, czyli ok 10 dni po owulacji. Za wczesnie na jakiekolwiek objawy[emoji13]
Poza tym wiem już podświadomie ze u Nas tak łatwo nie będzie w tą ciąże zajść. Więc i w żadne objawy nie jestem jak narazie w stanie uwierzyć[emoji19]
Co Ty mówisz że za wcześnie :) ja równo 10 dni po mogłam spać ciągle gdzie wogole w dzień nigdy nie spałam tak mogłam 24h oczywiście nawet się nie skapnelam że to może być ciąża i trzymało mnie tak 2 miesiące [emoji14]

Którego ma być @?

reklama
Do góry