reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Przeglądałam tę stronkę Allepaznokcie i chyba sobie kupie jakiś maly zestaw na poczatek...boje sie brać jakiś duży bo jak się okaże że nie mam do tego cierpliwości to bedzie mi szkoda[emoji23]
Najlepiej :) Ja też kiedy kupiłam zestaw i nie chciało mi się robić przez parę miesięcy :p dopiero teraz do tego wróciłam

U mnie dziś dopiero 22dc, czyli ok 10 dni po owulacji. Za wczesnie na jakiekolwiek objawy[emoji13]
Poza tym wiem już podświadomie ze u Nas tak łatwo nie będzie w tą ciąże zajść. Więc i w żadne objawy nie jestem jak narazie w stanie uwierzyć[emoji19]

U mnie dziś dopiero 22dc, czyli ok 10 dni po owulacji. Za wczesnie na jakiekolwiek objawy[emoji13]
Poza tym wiem już podświadomie ze u Nas tak łatwo nie będzie w tą ciąże zajść. Więc i w żadne objawy nie jestem jak narazie w stanie uwierzyć[emoji19]
Co Ty mówisz że za wcześnie :) ja równo 10 dni po mogłam spać ciągle gdzie wogole w dzień nigdy nie spałam tak mogłam 24h oczywiście nawet się nie skapnelam że to może być ciąża i trzymało mnie tak 2 miesiące [emoji14]

Którego ma być @?

reklama
Do góry