reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Ktora robi z Was paznokcie?
Do hybryd wystarczy mi tylko lampa, lakier i top? Czy cos jeszcze?
Potrzebna jest jeszcze baza. Oprocz tego cleaner, w tym celu można użyć np spirytus z drogerii lub jakieś stare perfumy itd. A do usuwania aceton, pilnik, polerka. Myślę, że na początek warto kupić zestaw startowy. Tylko uwaga ma semilac bo często uczula.

Potrzebna jest jeszcze baza. Oprocz tego cleaner, w tym celu można użyć np spirytus z drogerii lub jakieś stare perfumy itd. A do usuwania aceton, pilnik, polerka. Myślę, że na początek warto kupić zestaw startowy. Tylko uwaga ma semilac bo często uczula.
O pierwsze słyszę że uczula semilac tyle znajomych ma i to do tej pory najlepsze na co trafiłam inne się słabo trzymały. Żeby zeszło acetonem to chyba musi być specjalny lakier użyty bo inaczej nie ruszy i tylko pilnik w grę w chodzi.

reklama
Jeśli miałaś mniej niż 2 to moglaś mieć też 0,0. Chociaż teraz czytam, że faktycznie norma jest do 5. No to może w labach zostawiają jakąś granicę błędu?

Dokladnie tak. To taka granica a wszystko ponizej 5 jest uznawane za brak ciazy, dopiero jak wynik jest wiekszy od 5 to znaczy ze cos sie dzieję

A dziewczyna z forum miała betę 3,0 i kazali jej powtórzyć i później się okazało , że miała bardzo wczesną ciążę :) także nie zawsze <5,0 oznacza całkowity jej brak :D

Do góry