1
185097
Gość
Ktora robi z Was paznokcie?
Do hybryd wystarczy mi tylko lampa, lakier i top? Czy cos jeszcze?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba tak , a mojemu młodemu sie jeszcze sowa podoba wiec teraz mu babcia zbiera na kolejnego [emoji3]Kamilka ten zajac najladniejszy jest z tych wszystkich zwierzątek[emoji7]
Ktora robi z Was paznokcie?
Ja przez Ciebie teraz sprawdzam ta szyjkę ale i tak nie ma to sensu bo nie sprawdzałam cały miesiąc tylko w owulację ale mam już nowe zajęcie [emoji14]Przybijam piątkę. Też muszę czymś zając głowę bo do terminu @ oszaleje.
Musiałaś mieć owu wcześniej albo szybko się zagnieździc musialo u mnie dzisiaj 20dc dopiero ;pWczoraj miałam 25 dziś 26 dc, ten test z dziś jest z 26 dc, też się dziwię że tak fajnie widać
Ja przez Ciebie teraz sprawdzam ta szyjkę ale i tak nie ma to sensu bo nie sprawdzałam cały miesiąc tylko w owulację ale mam już nowe zajęcie [emoji14]
Ten mi się najbardziej podoba tyle że ja mam syna najwyżej dla siebie wezmę ;PMam słodziaka[emoji173]
Będzie dla córci[emoji7][emoji16][emoji23]Zobacz załącznik 899613
Ee tam ja tez ma syna i on sam sobie takiego wybrał[emoji14]Ten mi się najbardziej podoba tyle że ja mam syna najwyżej dla siebie wezmę ;P
I baza i odtluszczacz ;PKtora robi z Was paznokcie?